Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jon00 Harmony Control

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Shutdown the plugin and the command Windows. Then restart the plugin.
    Jon

    Comment


    • #62
      I have tried shutting down HS3 and restarting it. Same result.

      Comment


      • #63
        Shutting down HS3 does not close the command window. If you do not have the command window showing then restart the PC.
        Jon

        Comment


        • #64
          Closed the command window, shut down HS3, restarted the command window, restarted HS3. Same result. What am I doing wrong ?

          Comment


          • #65
            Well I am completely baffled here. I've just created a new test activity then shutdown the plugin and command window. Restarted the plugin and the new activity is detected and correctly reflected in the activity drop down.
            Jon

            Comment


            • #66
              Exactly as mine was. Dont know why it stopped working.

              Comment


              • #67
                So if you go to the device management page, you cannot change an activity?
                Jon

                Comment


                • #68
                  yes I can, the activities are there, they just dont work

                  Comment


                  • #69
                    Have you updated HS and if so, did you replace the 3 dll files in the plugin directory?
                    Jon

                    Comment


                    • #70
                      No, I am still on .368, but I updated zwave to .190 but that should not make any difference ? Other than that I rebooted my router, but checked and changed my Harmony hub's IP to the correct one as that had changed

                      Comment


                      • #71
                        No, that would not make a difference. If this suddenly stopped working, something must of changed!

                        Do you get the 5 second polling messages on the Command Window?
                        Jon

                        Comment


                        • #72
                          I'll have to change the settings as I close them automatically, then I can have a look tonight

                          Comment


                          • #73
                            It looks as if its doing something every 7 seconds (Is what I set it too), but in all this I can see a failed to communicate with harmony hub
                            .
                            Attached Files

                            Comment


                            • #74
                              Ok, that's why it is doing nothing!

                              I would suggest you check your IP settings and reboot your Harmony Hub. Then close down the command Window and plugin and then restart it.
                              Jon

                              Comment


                              • #75
                                Yes ! A reboot of the harmony hub was all it needed. So simple...

                                Comment

                                Working...
                                X