Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't access the server for downloads

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OliP
    replied
    It's all good - was starting to think i was seeing a cached page from years ago, somehow...

    Leave a comment:


  • jon00
    replied
    Originally posted by OliP View Post
    Yep I always go in via jon00.me.uk
    If you go there, click enter, then Home Automation on the drop down menu then 1st option it still leads me to the old url.
    Do you see the same or am I going mad?
    OK, thanks. I did not realize that this was the route you were taking. As you can see, the site badly needs updating (maybe a job over the winter) but I have corrected the links and updated the pages to https.

    Leave a comment:


  • baudi
    replied
    Try this http://www.jon00.me.uk/hs.html

    Leave a comment:


  • OliP
    replied
    Yep I always go in via jon00.me.uk
    If you go there, click enter, then Home Automation on the drop down menu then 1st option it still leads me to the old url.
    Do you see the same or am I going mad?

    Leave a comment:


  • sparkman
    replied
    Looks like if you go directly to www.jon00.me.uk as per the post that jon00 linked to (https://forums.homeseer.com/forum/3r...00-site-access), then you end up on the "Web ring", instead of his site. Clicking on his signature banner works fine (for me).

    Leave a comment:


  • OliP
    replied
    So, i think the link in your header menu still has the outdated link, i hit another link half way down the page and got in after a few days.

    Leave a comment:


  • jlrichar
    replied
    incognito mode worked for me. Just an FYI that the host is injecting spam into the link.

    Leave a comment:


  • sparkman
    replied
    No issue here.

    Leave a comment:


  • jlrichar
    replied
    I cannot access the new site either. It gets shunted to some home automation web ring with a thumbnail of your site.

    Leave a comment:


  • jon00
    replied
    That address has not been used for years! Check this thread out: https://forums.homeseer.com/forum/3r...00-site-access

    Leave a comment:


  • OliP
    started a topic Can't access the server for downloads

    Can't access the server for downloads

    Hi Jon,

    Im getting a 400 when trying to log in to your sever.

    http://www.btinternet.com/~jon00/hs.html This page particular is causing issue.

    Is it me or you?
Working...
X