Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem with Jon00_HTML2Image utility.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by jon00 View Post
    Gogs,

    When this happens again, change the image file names in the ini file temporarily to see if the problem goes away. It maybe that you are using the image and it is somehow locking it so that the file cannot be updated.

    It's not the solution, but need to identify what is causing the error.
    Hi Jon,

    OK changed all the file names and got the same error next time it ran.
    sigpic
    A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"

    Comment


      #17
      I thought that would be the case. Is this error caused by a single capture or once this issue arises, is every capture affected?

      As it seems to run for a few hours, looks like a memory issue?
      Jon

      Comment


        #18
        Originally posted by jon00 View Post
        I thought that would be the case. Is this error caused by a single capture or once this issue arises, is every capture affected?

        As it seems to run for a few hours, looks like a memory issue?
        Once this issue arises it effect every capture.

        I though memory issue as well, but, everything else including the graphing utility works ok and HS has not become sluggish.
        sigpic
        A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"

        Comment


          #19
          How often do you capture? All I can do is some testing over the weekend with a similar config to see if I can replicate this.
          Jon

          Comment


            #20
            Originally posted by jon00 View Post
            How often do you capture? All I can do is some testing over the weekend with a similar config to see if I can replicate this.
            Thanks Jon,

            I run the event every 30 mins, I would rather run it every 15, using this setup. I have also attached the two ini files in case I have done something stupid in there.
            Attached Files
            sigpic
            A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"

            Comment


              #21
              hstouch cacheing images

              any ideas on how to incorporate these images into HStouch. It appears hstouch caches the images and so it is not updating.

              Comment


                #22
                Originally posted by jayman13 View Post
                any ideas on how to incorporate these images into HStouch. It appears hstouch caches the images and so it is not updating.
                Use HTML so the page refreshes.
                Code:
                http://192.X.X.X:8181/Heating.htm
                this calls an html page with the jpg emmbeded
                Code:
                <html lang="en">
                <head><META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT=600></head>
                <body bgcolor="MidnightBlue" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
                <img src="http://192.X.X.X:8181/images/Heating.png"></img>
                </body>
                </html>
                sigpic
                A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"

                Comment


                  #23
                  Thanks.

                  Comment

                  Working...
                  X