Announcement

Collapse
No announcement yet.

runtime error line 24

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    runtime error line 24

    I'm getting multiple errors that pop up on a dialogue box that say, "A runtime error has occurred. Do you wish to debug? Line: 24, error: Object expected


    I'm also getting a bunch of this in the log:

    <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:31:20 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:30:20 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:29:19 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:28:19 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:28:04 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8><<<<<<<< No Motion with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - Motion Detected (00:00)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:55 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>>>>>>>>> Motion Detected with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - No Motion (00:00)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:44 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8><<<<<<<< No Motion with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - Motion Detected (00:00)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:34 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>>>>>>>>> Motion Detected with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - No Motion (00:12)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:24 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>Info </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>Device: Master Bathroom Fan (.1) ON</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:23 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>OCCUPANCY </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ Virtual Occupancy Sensors Master Bedroom Motion V set to "Occupied" - Vacant (00:26)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:27:18 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:26:17 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:25:14 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:24:14 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:23:14 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:22:14 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:21:14 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:20:14 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:19:13 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:18:13 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:17:13 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:16:12 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:15:21 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8><<<<<<<< No Motion with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - Motion Detected (00:00)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:15:20 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>MOTION </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>>>>>>>>> Motion Detected with DooMotion Plugin Virtual Motion Sensor upstairs hallway - No Motion (00:01)</TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime0 noWrap align=left>11/11/2007 4:15:12 PM </TD><TD class=LOGType0 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry0 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR><TR><TD class=LOGDateTime1 noWrap align=left>11/11/2007 4:14:12 PM </TD><TD class=LOGType1 align=left colSpan=3>mcsTemperature </TD><TD class=LOGEntry1 align=left colSpan=8>GetURLIE on line 200 Automation errorThe requested resource is in use. </TD></TR></TBODY></TABLE>


    I am running version 5.7.0.6, and everything seems to work properly...maybe.
    Plugins:
    BLLogMonitor, BLGarbage, BLBackup, BLOutGoingCalls, BLUps, BLRfid, JvEss, DooMotion, Applied Digital Ocelot, AC RF Processor, UltraMon, PJC AVR 430, UPB, Rain8net, DSC Panel, JRiver Media center, Windows Media Player, SageMediaCenter, SnevlCID, MCSTemperature.

    #2
    The GetURLIE messages indicate that a web site was accessed for weather data, but it did not return in about 60 seconds. I changed the source to issue a Stop command before requesting again so that should eliminate the error message, but the true problem is the weather data is not being downloaded.

    There should be more to the error message than line 24. In particular the procedure name where the error occurs.

    Comment


      #3
      I am still getting weather data, maybe not just every time the plugin tries to retrieve it. (I just clicked the weather link, and it shows me current info and forecasts). You mentioned "I changed the source to..." does that mean there is a version more current than the one I have?

      Do I need to change the source of my weather data?

      There is no other info on the error than line 24, object expected or something like that. Next time I get it I'll take a screen shot. It may not even be related to the mcs temp plugin...i just figured it was cause I haven't seen anything in the log that would indicate this error.
      Plugins:
      BLLogMonitor, BLGarbage, BLBackup, BLOutGoingCalls, BLUps, BLRfid, JvEss, DooMotion, Applied Digital Ocelot, AC RF Processor, UltraMon, PJC AVR 430, UPB, Rain8net, DSC Panel, JRiver Media center, Windows Media Player, SageMediaCenter, SnevlCID, MCSTemperature.

      Comment


        #4
        I posted the update with the navigation stop added.

        I did not initially recognize that this is a dialog popup. I do not recognize it, but I suspect it is something that is spawned off into a seperate process. The dialog box may have a title to could point to the owning proces.

        Comment


          #5
          where is the update posted? Sorry...I looked, but couldn't find it. is it in a sticky?
          Plugins:
          BLLogMonitor, BLGarbage, BLBackup, BLOutGoingCalls, BLUps, BLRfid, JvEss, DooMotion, Applied Digital Ocelot, AC RF Processor, UltraMon, PJC AVR 430, UPB, Rain8net, DSC Panel, JRiver Media center, Windows Media Player, SageMediaCenter, SnevlCID, MCSTemperature.

          Comment


            #6
            http://board.homeseer.com/showthread.php?t=116165

            Comment

            Working...
            X