Announcement

Collapse
No announcement yet.

Output device not updating on board

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Output device not updating on board

    I have a NodeMCU fetching currenttime from an output device, it works fine at the first fetch after connecting, but then it does not update unless I manually move the slider for the output in HS.
    Device last change, string and value changes every minute when my event runs the script below.
    But the FromHS[3] does not update unless i move the slider.

    Anyone have an idea to why?

    Code:
    Sub Main(parm As String)
    Dim thisDate1 As Date = now
       hs.SetDeviceString(708, thisDate1.ToString("HH:mm"), True)
       hs.SetDeviceValueByRef(708, Now.Hour * 100 + Now.Minute, true)
    End Sub

  • #2
    I think you would need to use CAPI to get the plugin to trigger an update.

    Is this an output device or for an LCD display?

    Greig.
    Zwave = Z-Stick, 3xHSM100 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
    X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
    Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
    Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
    Scripts =
    Various

    Comment

    Working...
    X