Announcement

Collapse
No announcement yet.

V1.0.0.158 disconnects after 5 mins wont reconnect

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • V1.0.0.158 disconnects after 5 mins wont reconnect

    Using V1.0.0.158 beta all setup working, can see the pin state changing state, but then disconnects, until I press the Reset button or unplug.
    Then it re-connects for a further 5 mins.
    I can ping the Uno
    before connection
    During Connection
    And after disconnection


    Snippet of Log
    Arduino Log Messages will display here:
    Sent to IP:192.168.2.75 Port No:8900 = 1 K ,Keep Alive Command
    Keeping Board: 1 Alive.
    Warning = Board: 1 has a connection ERROR. Retrying.
    Sent to IP:192.168.2.75 Port No:8900 = 1 C ,Connect Command
    Warning = Board: 1 has a connection ERROR. Trying Reset.
    Sent to IP:192.168.2.75 Port No:8900 = 1 r ,Reset Command
    Error = Board: 1 Connection FAILED.

    unit is still pingable

  • #2
    Can you enable debugging then press connect on the board and wait for it to error. Turn off debugging and click on the link to get the file and send it to me.

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

    Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
    X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
    Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
    Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
    Scripts =
    Various

    Comment


    • #3
      Attached is the debug file from today several disconnects, the unit is currently powered by USB from my PC but using ethernet as communication.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Originally posted by Alarm_guy1 View Post
        Attached is the debug file from today several disconnects, the unit is currently powered by USB from my PC but using ethernet as communication.
        I can not see the log attached. Please click on "Enigmatheatre" at the top of the plugin config page to get my e-mail and send it to there.

        Greig.
        Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
        X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
        Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
        Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
        Scripts =
        Various

        Comment


        • #5
          same thing a Alarm_guy1
          pulled this out of the log
          Error = Exception in RecievedData3 : Object reference not set to an instance of an object.
          ent to com port No:13 = 2 C ,Connect Command

          Warning = Board: 2 has a connection ERROR. Retrying.
          Sent to com port No:13 = 2 C ,Connect Command
          Error = Board: 2 Connection FAILED.
          Sent to com port No:13 = 2 D ,Disconnect Command

          Main log
          Jul-14 12:33:29 PM Arduino Plugin Error = Board: 2 Connection FAILED.
          Jul-14 12:32:59 PM Arduino Plugin Sent to com port No:13 = 2 C ,Connect Command
          Jul-14 12:32:59 PM Arduino Plugin Warning = Board: 2 has a connection ERROR. Retrying.
          Jul-14 12:32:29 PM Arduino Plugin Sent to com port No:13 = 2 C ,Connect Command
          Jul-14 12:32:29 PM Arduino Plugin Warning = Board: 2 has a connection ERROR. Retrying
          Version 1.0.0.131, beta 160 about the same re-flashed the mega after changing back

          Using usb

          Comment


          • #6
            I have made some com changes in V161 that is in the Beta updater.
            Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
            X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
            Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
            Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
            Scripts =
            Various

            Comment

            Working...
            X