Announcement

Collapse
No announcement yet.

Restoring Arduino Setup

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Conrad_Turbo
    replied
    Originally posted by enigmatheatre View Post
    Just checking you got your system restored OK?
    Hey sorry for the late reply! So I copied and replaced the arduino specific files (ini files IIRC), however nothing changed. So I ended up copying over my entire HS4 folder to the fresh install HS4 folder like you suggested and everything has come back.

    Thanks for the follow up and sorry for the late reply!

    Leave a comment:


  • enigmatheatre
    replied
    Just checking you got your system restored OK?

    Leave a comment:


  • enigmatheatre
    replied
    Most data is stored in the HS devices so you should just need the Arduno.ini.
    I would just do a full HS4 restore if I was you. To do this:
    1. Install a fresh version of HS4 on the new system.
    2. Shutdown HS4.
    3. Copy your HS4 backup folder over the new HS4 system folder.
    4. Start HS4 and your full system should be back up and running.
    5. You might have to change things like com port numbers but every plugin and device should be there.
    Greig.

    Leave a comment:


  • Conrad_Turbo
    started a topic Restoring Arduino Setup

    Restoring Arduino Setup

    I had a major computer issue a week ago and was forced to wipe my automation PC clean. I copied the entire HS folder from the Program directory before starting over.

    Now I have HS4 reinstalled along with the Arduino plugin. Is there any specific files I can copy over and replace, restart HS4 and make it seem as if nothing has happened with the Arduino plugin?
Working...
X