Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ultra1Wire3 plugin in HS4 missing value offset

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Ultra1Wire3 plugin in HS4 missing value offset

    Hello, trying to figure out how to set value offset for device in Ultra1Wire3 plugin in HS4. I can do it in HS3 with no issues but the setting seems to be missing in HS4. Any pointers would be greatly appreciated.

    #2
    are you still using the plugin? i have the source code. I might be able to help

    i would need very specific information about what you need
    Mark

    HS3 Pro 4.2.17.0
    Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway | Tuya Smart Plugs
    Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 | Ultra1Wire3 | RFXCOM | HS MyQ | BLRadar | BLDenon | Tuya | Jon00 Charting | Jon00 Links
    Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

    Comment


      #3
      I think he is talking about an option in the HS3 Devices that is no longer in HS4 devices. On value ranges, there was an offset option.

      Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	25
Size:	39.3 KB
ID:	1614499‚Äč
      HS4 Pro, 4.2.19.0 Windows 10 pro, Supermicro LP Xeon

      Comment


        #4
        Yah, that makes sense. thanks for posting
        Mark

        HS3 Pro 4.2.17.0
        Hardware: Insteon Serial PLM | AD2USB for Vista Alarm | HAI Omnistat2 | 1-Wire HA7E | RFXrec433 | Dahua Cameras | LiftMaster Internet Gateway | Tuya Smart Plugs
        Plugins: Insteon (mine) | Vista Alarm (mine) | Omnistat 3 | Ultra1Wire3 | RFXCOM | HS MyQ | BLRadar | BLDenon | Tuya | Jon00 Charting | Jon00 Links
        Platform: HP h8-1360t, Windows Server 2012 R2, i7-3.4GHz, 16GB memory

        Comment

        Working...
        X