Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problems After upgrade to 2.0.15

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems After upgrade to 2.0.15

    Don't know if you want this here or on your web site.

    After upgrading to latest version, AB8SS stopped functioning. Reverting back to previous version and all is well. Log inclosed.

    Thanks.
    Attached Files
    Don

  • #2
    Can you try 2.0.16
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Hi Bob:

      2.0.16 has same issues. Log attached.

      If I remember correctly I had the same problem with this plugin not releasing the COM port as I was having in your BLDenon plugin. You resolved that with a Open/Close button on the status page.
      Attached Files
      Don

      Comment


      • #4
        Wow that is odd because none of the serial port communication code changed at all
        I am checking into it

        Can you give me another log from plugin startup
        Edit ini and change debugLevel=true and save INI
        Then start plugin
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Here you go. There are two logs, one from 2.0.13 which works, and 2.0.16 which does not work.
          Attached Files
          Don

          Comment


          • #6
            Did this get resolved? I am wanting to upgrade to the latest. .13 seems to be very slow.
            -Skybolt

            Comment


            • #7
              Not yet, I'm afraid. I think Bob is still looking into it.
              Don

              Comment


              • #8
                Just FYI, I'm having the same issue. Looking forward to a fix.
                Regards, Bob

                Comment

                Working...
                X