Announcement

Collapse
No announcement yet.

Still Having Issues

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Still Having Issues

    Bob,

    Having an issue with controlling them (2) in HS3, was rock solid in HS2 but sometimes (allot recently) it fails to control individual speakers through events. I have to click it several times?

    Thom

  • #2
    What are you controlling them with?
    The buttons for the device on the device management page?

    Try and capture a debug log in the plugin of the issue for me, log a help desk ticket on my site and attach the BLAB8SS-Detailed.log file.
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      HSTouch and Events

      Comment


      • #4
        Post a screenshot of your event
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Here Are Two Different Events
          Attached Files

          Comment


          • #6
            OK and they are not turning on and off at all?
            Turn on debug logging in the plugin and trigger one of the events and then disable debug logging. Put in a help desk ticket on my site and attach the BLAB8SS-Detailed.log file and I will have a look.
            I am at home today so try and get it to me ASAP.
            Thanks
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment


            • #7
              No luck with the support ticket so here you go
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Which device did you control?
                The log is quite large so knowing the device ref or code would help
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #9
                  Try 2.0.6 in the updater
                  I was able to control the speakers using the devices in events just like in your screenshot.
                  Worked here just fine

                  If still an issue then capture a new debug log (delete the old one first) and attach the new log zipped
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment


                  • #10
                    Ok will let you know

                    Thanks

                    Thom

                    Comment


                    • #11
                      Now neither will work at all
                      Attached Files

                      Comment


                      • #12
                        Tell what device was supposed to turn on and off?
                        Paste a screenshot of your devices from the dev management page. They should have an ON and OFF button and be owned by BLAB8SS

                        This is strange because no one else has reported this.
                        Mine is working perfectly here. I just controlled 5 of 8 speakers with no issues
                        Cheers,
                        Bob
                        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                        Comment


                        • #13
                          Here you go
                          Attached Files

                          Comment


                          • #14
                            In your previous log I see no control at all for any of our speakers.
                            What happens when you click the ON and OFF button beside the device? Does it work?
                            If not then turn on debug logging, click on or off, then disable debug logging and attach the logged zipped. Make sure to delete the old log first
                            Try and get me the log as soon as possible so I can get this fixed today.
                            Thanks
                            Cheers,
                            Bob
                            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                            Comment


                            • #15
                              Bob,

                              I deleted the old log file, turned on debug file created 0kb, Turned the living room speaker on and off, turned off the debug and the log file is 119 MEG.

                              I tried this on 3 different rooms with the same results.

                              By the way it did not turn on or off

                              The Homeseer log had this over and over again

                              Jan-08 8:07:08 PM Error Calling HSEvent in plugin BLAB8SS, Instance :Object reference not set to an instance of an object. Jan-08 8:07:08 PM Error Calling HSEvent in plugin BLAB8SS, Instance :Object reference not set to an instance of an object. Jan-08 8:07:08 PM Error Calling HSEvent in plugin BLAB8SS, Instance :Object reference not set to an instance of an object. Jan-08 8:07:08 PM Error Calling HSEvent in plugin BLAB8SS, Instance :Object reference not set to an instance of an object.


                              BLAB8SS-Detailed
                              119 MB (125,501,440 bytes)

                              Thom

                              Comment

                              Working...
                              X