Announcement

Collapse
No announcement yet.

AVR 910W SAT/CBL Issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AVR 910W SAT/CBL Issue

    While using the plugin the AVR 910W updates appropriately with commands from the plugin Z1 Audio to the receiver, however the plugin does not update Z1 audio when the receiver is switched to SAT/CBL from an other source. The plugin updates for other audio sources when the receiver is switched.

    Example:

    With AVR Remote:
    Receiver switched from SAT/CBL to CD the plugin updates to CD
    Receiver is switched from CD to SAT/CBL the plugin does not update-Remains CD

    Any help would be appreciated - Thanks in advance

  • #2
    Capture me a debug log of this happening and attach the BLDenon-Detailed.log zipped
    It is in the HS3 root folder
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Thanks for the quick reply. It appears that my Blu-ray input does not work also. These two input types are not listed exactly the same in the plugin popup ie (plugin is SAT/CBL and the 910W is CBL/SAT). Maybe the issue. Not sure where to change the popup if that is the issue. Here is the debug file you requested. Thanks again.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        I will take a look and see what is going on and let you know
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Try clicking on the Denon Receiver - Z1AudioInput device and then go to the Status Graphics tab
          Try changing the SAT/CBL to CBL/SAT and go back to the configuration tab and click Done
          Then try the switch again and see if it works
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment


          • #6
            Unfortunately that did not work. I have attached a new file for that experiment. 12:48:00 switch with remote from CBL/SAT to CD and plugin updated. 12:48:16 switch with remote from CD to CBL/SAT and plugin did not update - remained CD on Z1 audio.
            Attached Files

            Comment


            • #7
              OK change the device value back to SAT/CBL
              I will look at the code
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment


              • #8
                Try 2.0.46 in the updater and let me know
                Cheers,
                Bob
                Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                Comment


                • #9
                  That fixed it for the SAT/CBL. I have the same issue with the Blu-Ray (BD) which I have captured in the log attached. All else works great. Thanks for working on this.
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    Try 2.0.47
                    Cheers,
                    Bob
                    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                    Comment


                    • #11
                      Works great. Thanks again!

                      Comment

                      Working...
                      X