Announcement

Collapse
No announcement yet.

Input text hard coded?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Input text hard coded?

    I am looking to change the text of the inputs to match the custom text I have on my receiver.

    I changed the device status text and that changes the options to set the device but not the displayed text. Other plugins this normally will change both.

    Am I missing something or doing something wrong?


    Click image for larger version

Name:	Clip.jpg
Views:	38
Size:	31.6 KB
ID:	1356462
    thanks,

    Scott
    Attached Files

  • #2
    Interested in this as well. You may have to file as bug on Blades website.

    Comment


    • #3
      So Blade does not support this through the forum?

      It has been a few days and no response...

      Scott

      Comment


      • #4
        I do not always see every post on the forums. It is best to log a ticket on my help desk site

        http://bladeplugins.com

        Please provide a debug log of the device changing and not updating properly - this will help troubleshoot it
        Cheers,
        Bob
        Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

        Comment


        • #5
          Originally posted by Blade View Post
          I do not always see every post on the forums. It is best to log a ticket on my help desk site

          http://bladeplugins.com

          Please provide a debug log of the device changing and not updating properly - this will help troubleshoot it
          I am not looking to create yet another new logon to another new forum... Everything points to this forum for support.

          It would appear you missed my issue.

          This is not something I can provide a debug log for, nor would it help.

          It seems that the text for the audio inputs are hard coded. I tried to adjust as I normally would in the device status graphics but it appears that changed the input values not the string/output values.
          This is not normal behavior that I have seen in other plugins.

          I.E. my SAT/CBL is referenced as TiVo on my Denon, so I changed the text on the device and while it correctly reflects TiVo on the drop down for the setting it still reflects SAT/CBL for the device string.

          Scott

          Comment


          • #6
            OK I will take a look at this and let u know

            You would be best to log a ticket on my web site for this - that way I do not lose track of it.
            I have a lot of plugins I support and this way it allows me to track it much better and respond thru my help desk
            Cheers,
            Bob
            Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

            Comment

            Working...
            X