Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reciever Vanishes after Reboot

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reciever Vanishes after Reboot

    For some reason my reciever vanishes from the list when I reboot my HS3 server.

    The devices remain and then I just add the reciever again and it all works again.. BUT of course I am rebooting twice a day to deal with the other HS3 issues.

    Any thoughts, I really enjoy this plugin.

  • #2
    I bet you it has to do with the saveINISetting issue in HS3
    What version of HS3 are you running?
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      I am cutting myself with the Beta at the moment .125

      HS3 Pro Edition 3.0.0.125 (Windows)

      Comment


      • #4
        I see the issues now in the boards

        yikes, that is a major issue, I hope they get it fixed shortly.

        Comment


        • #5
          Yes that is likely the issue
          Can you paste in your hspi_BLOnkyo.ini file

          Surround it with the code tags, like this:

          Code:
          Here is the INI contents
          Cheers,
          Bob
          Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

          Comment


          • #6
            here is the INI file

            Code:
            [Settings]
            supportForumUrl=http://forums.homeseer.com/forumdisplay.php?f=1178
            debugLevel=true
            receiverPollingSeconds=5
            helpFolder=/BLHelp/
            [Receiver Commands]
            command_PWR00=PWR00|Power Standby
            command_PWR01=PWR01|Power On
            command_AMT00=AMT00|Mute Off
            command_AMT01=AMT01|Mute On
            command_SPA00=SPA00|Speaker A Off
            command_SPA01=SPA01|Speaker A On
            command_SPB00=SPB00|Speaker B Off
            command_SPB01=SPB01|Speaker B On
            command_MVLUP=MVLUP|Master Volume Up
            command_MVLDOWN=MVLDOWN|Master Volume Down
            command_NPR28=NPR28|Internet Radio 28
            [Receiver=1]
            number=1

            Comment


            • #7
              Yep that is the issue. See the [Receiver=1] section is pretty much blank

              Shutdown HS3 and delete the following lines from the hspi_BLOnkyo.ini file:

              Code:
              [Receiver=1]
              number=1
              Then restart HS3 and add your receiver back.
              After you add the receiver, add a 2nd receiver and just make it up. Once the 2nd one is added, go back and edit the 2nd made up receiver and delete it in the plugin

              Then try a restart and see if the first receiver stays.

              BTW... the issue is supposed to fixed in HS3 3.0.0.130. I really hope they release it soon because this issue has the ability to cause all sorts of issues for people
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment


              • #8
                Yep that worked!

                Thanks for the help, that tricked it into only deleting most of #2.

                I will keep an eye out for .130 and clean it up after that release.

                This is a good solid plugin, and I am starting to use the response info to detect songs and so on as I play pandora.

                Comment


                • #9
                  Glad it helped work around the issue for now
                  Cheers,
                  Bob
                  Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

                  Comment

                  Working...
                  X