Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ignoring power on volume

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ignoring power on volume

    It seems like this used to work, but does not now. I have power on volume set for a zone (only have 1 set up right now) on my CAM6.6. Regardless of what power on volume is set to, if I power off a zone and power it back on the volume is set pretty high. I don't know what level it's actually set to, because the plugin devices show that it's set correctly to the power on volume.
    HS Pro 3.0 | Linux Ubuntu 16.04 x64 virtualized under Proxmox (KVM)
    Hardware: Z-NET - W800 Serial - Digi PortServer TS/8 and TS/16 serial to Ethernet - Insteon PLM - RFXCOM - X10 Wireless
    Plugins: HSTouch iOS and Android, RFXCOM, BlueIris, BLLock, BLDSC, BLRF, Insteon PLM (MNSandler), Device History, Ecobee, BLRing, Kodi, UltraWeatherWU3
    Second home: Zee S2 with Z-Wave, CT101 Z-Wave Thermostat, Aeotec Z-Wave microswitches, HSM200 occupancy sensor, Ecolink Z-Wave door sensors, STI Driveway Monitor interfaced to Zee S2 GPIO pins.

  • #2
    Can you try and capture this in a debug log and attach it zipped
    I will try and duplicate that here on my CAV66
    Cheers,
    Bob
    Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

    Comment


    • #3
      Thought problem was solved, but is not. Gathering logs.
      HS Pro 3.0 | Linux Ubuntu 16.04 x64 virtualized under Proxmox (KVM)
      Hardware: Z-NET - W800 Serial - Digi PortServer TS/8 and TS/16 serial to Ethernet - Insteon PLM - RFXCOM - X10 Wireless
      Plugins: HSTouch iOS and Android, RFXCOM, BlueIris, BLLock, BLDSC, BLRF, Insteon PLM (MNSandler), Device History, Ecobee, BLRing, Kodi, UltraWeatherWU3
      Second home: Zee S2 with Z-Wave, CT101 Z-Wave Thermostat, Aeotec Z-Wave microswitches, HSM200 occupancy sensor, Ecolink Z-Wave door sensors, STI Driveway Monitor interfaced to Zee S2 GPIO pins.

      Comment


      • #4
        Debug log zip file is pretty large so Dropbox link is here https://www.dropbox.com/s/ckb3d8i6wi...ailed.zip?dl=0

        Here are the steps I took to test:
        1. Stop plugin, delete log file, Restart plugin
        2. Set turn-on volume for C1 Z3 to 12
        3. Power off C1 Z3
        4. Power on C1 Z3
        5. Volume levels are displayed correctly in device management (volume and turn-on volume at 12), but zone is actually playing at the previously set turn-on volume.
        HS Pro 3.0 | Linux Ubuntu 16.04 x64 virtualized under Proxmox (KVM)
        Hardware: Z-NET - W800 Serial - Digi PortServer TS/8 and TS/16 serial to Ethernet - Insteon PLM - RFXCOM - X10 Wireless
        Plugins: HSTouch iOS and Android, RFXCOM, BlueIris, BLLock, BLDSC, BLRF, Insteon PLM (MNSandler), Device History, Ecobee, BLRing, Kodi, UltraWeatherWU3
        Second home: Zee S2 with Z-Wave, CT101 Z-Wave Thermostat, Aeotec Z-Wave microswitches, HSM200 occupancy sensor, Ecolink Z-Wave door sensors, STI Driveway Monitor interfaced to Zee S2 GPIO pins.

        Comment


        • #5
          Did you zip the debug log? I have found that they compress to incredibly small sizes.
          Originally posted by rprade
          There is no rhyme or reason to the anarchy a defective Z-Wave device can cause

          Comment


          • #6
            Originally posted by S-F View Post
            Did you zip the debug log? I have found that they compress to incredibly small sizes.
            It was about 650K zipped. I figured Rupp would appreciate not having that stored in the message board.
            HS Pro 3.0 | Linux Ubuntu 16.04 x64 virtualized under Proxmox (KVM)
            Hardware: Z-NET - W800 Serial - Digi PortServer TS/8 and TS/16 serial to Ethernet - Insteon PLM - RFXCOM - X10 Wireless
            Plugins: HSTouch iOS and Android, RFXCOM, BlueIris, BLLock, BLDSC, BLRF, Insteon PLM (MNSandler), Device History, Ecobee, BLRing, Kodi, UltraWeatherWU3
            Second home: Zee S2 with Z-Wave, CT101 Z-Wave Thermostat, Aeotec Z-Wave microswitches, HSM200 occupancy sensor, Ecolink Z-Wave door sensors, STI Driveway Monitor interfaced to Zee S2 GPIO pins.

            Comment


            • #7
              I just tried this here on my CAV66 and it seems to work
              I changed the turn on volume to 22 on the device management page using the slider for the turn on volume device. I then powered on the zone and it changed the volume from 18 to 22 which I would expect

              I powered off the zone, changed the turn on volume to 18 and then turned on the zone and it changed the volume to 18
              Cheers,
              Bob
              Web site | Help Desk | Feature Requests | Message Board

              Comment

              Working...
              X