Announcement

Collapse
No announcement yet.

Unable to Find Harmony Devices & Activities

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Unable to Find Harmony Devices & Activities

    Dear Rein,

    I am trying to activate the Harmony Hubs to no avail. Can you help?

    I have tried everything and nothing has worked.

    This is what it says:


    Hub 1 devicename: Living Room Location: Hub1 is: Enabled

    Hub 1 Devices:

    No devices found

    Hub 1 Activities:

    No activities found


    Hub 2 devicename: Movie Theater Location: Hub2 is: Enabled

    Hub 2 Devices:

    No devices found

    Hub 2 Activities:

    No activities found

  • #2
    Please sent me the logging with debug on, during the scans.?
    Regards,

    Rien du Pre
    The Netherlands
    Using:
    Homeseer PRO latest HS4 BETA on a Raspberry
    Plugin's:
    RFXCOM, mcsMQTT, Z-Wave

    Comment


    • #3
      I have a similar problem .. it found the activities on one hub, but no devices, and has not found anything on my second hub.

      Have you identified the problem, Rien, or do you want a copy of my log?

      Cheers
      Tony
      Last edited by Walnut2000; July 8th, 2017, 06:03 AM.

      Comment


      • #4
        Did this get resolved? I'm having the same issue.

        Plugin: Harmony Hub Get Activities ApplicationName='/usr/local/HomeSeer/bin/HarmonyHub/harmonyhubcontrol_linux_arm.exe', CommandLine='xxxx@xxxx.com XXXXX 192.168.1.120 list_activities_raw', CurrentDirectory='', Native error= Access denied-

        I am testing out the trial version before purchasing. Hope this will get resolved

        Comment


        • #5
          Nevermind...

          cd /usr/local/HomeSeer/bin/HarmonyHub/
          sudo chmod +x harmonyhubcontrol_linux_arm.exe

          This fixed the issue.

          Comment


          • #6
            Originally posted by asphyx View Post
            Nevermind...

            cd /usr/local/HomeSeer/bin/HarmonyHub/
            sudo chmod +x harmonyhubcontrol_linux_arm.exe

            This fixed the issue.
            Glad to see you found a fix.

            I still have the problem - I'm running HS3 on Win10, so don't think this fix works for me.

            Here's an extract from my log .. perhaps it's a different problem - seems to error every 5 minutes:

            Jul-08 11:49:27 Harmony Hub Error Exception in Hub_Polling_Timer_Elapsed : Conversion from string "" to type 'Integer' is not valid.
            Jul-08 11:44:27 Harmony Hub Error Exception in Hub_Polling_Timer_Elapsed : Conversion from string "" to type 'Integer' is not valid.
            Jul-08 11:39:27 Harmony Hub Error Exception in Hub_Polling_Timer_Elapsed : Conversion from string "" to type 'Integer' is not valid.
            Jul-08 11:34:27 Harmony Hub Error Exception in Hub_Polling_Timer_Elapsed : Conversion from string "" to type 'Integer' is not valid.

            Comment


            • #7
              anyone found the solution for this plugins. no device no activities
              Attached Files

              Comment

              Working...
              X