Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin stopped working after 2 weeks?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Plugin stopped working after 2 weeks?

    I have had the plugin going for a couple of weeks but I thing there was a firmware update that has broken the plugin. Can this be confirmed and fixed?

    Greig.
    Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
    X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
    Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
    Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
    Scripts =
    Various

  • #2
    See this post for information on Rein's plugin support:
    https://forums.homeseer.com/announcement.php?f=1216
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      Rupp,

      Thanks for pointing that out. I hope he is ok and I will just have to use the remote until then.

      Greig
      Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
      X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
      Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
      Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
      Scripts =
      Various

      Comment

      Working...
      X