Announcement

Collapse
No announcement yet.

harmony plugin not showing under plugin menu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • harmony plugin not showing under plugin menu

    Looking under plugin menu, harmony plugin no longer exists (it did at first). Here is what I did:

    installed harmony plugin
    went to hub1, enabled, authenticate, ip, naming
    tried discovering / scanning device activities
    got impatient

    here is what I think I did wrong:
    ****SET UPDATE INTERVAL TO 0***


    went to manage plugin, turned off, turned on (enable/disable slide switch)

    now missing harmony from plugin menu

    uninstalled, reinstalled.

    Checked the logs and found an error - interval =0 error but I don't know how to set interval back because it is missing from the plugin menu.

    removed plugin a 2nd time, and moved the HarmonyHub directory to /tmp/oldharmony -- reinstalled.

    I'm using a PI with the linux build of HS3

    Am I on track with the missing plugin menu because I set interval to zero? Should I find this setting somewhere in my install files via SSH terminal session?


    the plugin directory:

    drwxr-xr-x 6 homeseer root 4.0K Jan 1 23:31 ..
    -rw-r--r-- 1 root root 298K Dec 9 2016 HarmonyHubControl.exe
    -rw-r--r-- 1 root root 399K Dec 15 2016 harmonyhubcontrol_linux_arm.exe
    -rw-r--r-- 1 root root 375K Dec 15 2016 harmonyhubcontrol_linux.exe
    -rw-r--r-- 1 root root 802K Nov 6 2012 msvcp110d.dll
    -rw-r--r-- 1 root root 797K May 15 2014 msvcp120d.dll
    -rw-r--r-- 1 root root 1.7M Nov 6 2012 msvcr110d.dll
    -rw-r--r-- 1 root root 1.8M May 17 2014 msvcr120d.dll




    the logs mentioning harmony:

    Error Initializing plug-in(1): Harmony Hub Instance::Error on InitIO: '0' is not a valid value for 'Interval'. 'Interval' must be greater than 0.


    Thank You for your help and time.

  • #2
    I too cannot re-add the harmony plug in after deleting it.

    Would live some ideas?

    Comment


    • #3
      Thanks to support and my own stupidity it is solved!

      I assumed the plugin was under the media section but it is under the Audio/Video Ir Controller Section.

      Comment

      Working...
      X