Announcement

Collapse
No announcement yet.

Some commands won't work

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Some commands won't work

    I have 3 harmony hubs connected to the plugin and all devices on all hubs can be powered on and off through homeseer. The problem I am having is some of the other commands don't work. The one I really want to work is my av receiver. It has a total of 70 commands available but only the first 50 will work. Just so happens the input I need to change to is command number 54. All 70 work through the harmony app. I put a mobile phone camera in front of the hub so I can see if the IR blaster turns on. For the top 50 it does for the rest it sits dark. The log says it sent out the command. Any thoughts on the cause?

  • #2
    This will be solved in the upcoming release, which is now in beta.
    Regards,

    Rien du Pre
    The Netherlands
    Using:
    Homeseer PRO latest HS4 BETA on a Raspberry
    Plugin's:
    RFXCOM, mcsMQTT, Z-Wave

    Comment


    • #3
      What is the timeline for the beta to be released to the production version? Is there a way to access the beta version?

      Comment


      • #4
        Originally posted by lsvortex View Post
        What is the timeline for the beta to be released to the production version? Is there a way to access the beta version?
        I have still some issue to resolve, but this month is realistic.
        Regards,

        Rien du Pre
        The Netherlands
        Using:
        Homeseer PRO latest HS4 BETA on a Raspberry
        Plugin's:
        RFXCOM, mcsMQTT, Z-Wave

        Comment


        • #5
          Hello Rien,

          Do you think that the issue is the same as the one described in my thread over 1 year ago?

          This is the link: https://forums.homeseer.com/showthread.php?t=184746

          I never managed to get this working, but will be happy if it's fixed with next release.

          Thanks in advance.

          Regards, Borislav

          Comment


          • #6
            Good morning,

            Did you have time to fix it? I still have that problem too

            Thanks

            Comment

            Working...
            X