Announcement

Collapse
No announcement yet.

Plugin hang when turning off HS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    sirmeili

    Comment


      #17
      Yup yup yup. I am going to look into it. I have seen some issues and I'm doing lots of testing locally. This is my biggest and probably "messiest" plugin since it was my first. I need do to some refactoring on it as well. Updates might be slow, but trust me this is not forgotten.
      MeiAutomtion Home

      Comment


        #18
        Just to be sure . We talk about meiharmony , not meiku

        Comment


          #19
          Yes. Meiku was the first, but MeiHarmonyHub was the first really complex one. I've actually refactored MeiKu since I moved to using my library for plugins. MeiHarmonyHub was the first plugin on that library and like I said, is a bit messy. I just need to clean up the code to make it more maintainable.
          MeiAutomtion Home

          Comment


            #20
            Ha ok understood

            Comment


              #21
              Is this bug gonna be fixed in next release? Thanks

              Comment


                #22
                I still have not been able to reproduce or see anything in the logs that suggest why it's hanging. What kind of hardware are you running it on?
                MeiAutomtion Home

                Comment


                  #23
                  Sorry MattL0 I didn't realie this was on Linux. Installing the newest version on my Pi. It could be something up with Mono. Can you tell me what version of Mono you're running?
                  MeiAutomtion Home

                  Comment


                    #24
                    I am using the last stable 6.8.xxx

                    But the issue was thwre before i posted it on this thread.

                    it does not happen each time , but when it’s happen I hve to wait 5 mins for my machine to restart, or I kill the harmony process before restarting the pc.

                    thanks

                    Comment


                      #25
                      Do you still have my log ?

                      Comment


                        #26
                        Originally posted by MattL0 View Post
                        Do you still have my log ?
                        Yes, from 9/25
                        MeiAutomtion Home

                        Comment


                          #27
                          Originally posted by sirmeili View Post
                          I checked your logs from a couple of months ago. I didn't see anything out of the ordinary in your logs. It doesn't even seem to have a long timeout in the logs or something that took a long time.

                          Isn't the problem here? : https://forums.homeseer.com/forum/au...12#post1328912

                          Comment


                            #28
                            Those were the logs I checked. I didn't see anything that takes a long time at the end. Unless I'm missing it.
                            MeiAutomtion Home

                            Comment

                            Working...
                            X