Announcement

Collapse
No announcement yet.

error in HS log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • error in HS log

    Anyone knows what the error means.

    2007-12-15 22:48:02 - Info - Initializing Plug-in: CX777ES on COM port 5
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering DeleteDevices()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering InitHW()...
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering InitDevices()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering EnumerateDevices()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering CreateDevices()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - GetNextFreeIOCode returned 38 (&)
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Error - Exception error in CreateDevices(): Public member 'button' on type 'DeviceClass' not found.
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering InitCommon()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering InitSony()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Debug - Entering ComPort()....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Info - ComPort is Initializing....
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Info - COM5: Opened Successfully.
    2007-12-15 22:48:02 - CX777ES Info - InitIO()->Initialized Sony CX777ES successfully
    2007-12-15 22:48:02 - Info - Finished initializing plug-in CX777ES

  • #2
    Nope. I'm getting the exact same error message. Are you using the Global Cache GC100 as well?

    Funny thing is when I interact with the CX777ES with MainLobby, it does all the things it should.
    -Todd

    ____________________________________________________________ ________________
    HS2Pro: 2.5.0.81 :: HS3Pro (beta) || Plugins:| SmartHome PowerLinc USB, Global Cache, BLBackup, DooCPU Monitor, DooMotion, BLOutlook, BLIcon, BLOutgoingCalls, OutgoingCalls, ROC-Rnd, HSTouch iPhone, UPS Monitor, DooMenuBar, BLSpeech, HSTouch Server, WAF AB8SS, mcsTemperature, VWS, BLChart, RFXCOM, ISY Insteon, iAutomate RFID, iTunes, NetCAM, DSC Security, Nest

    Comment


    • #3
      No, but i just ordered the GC100.

      Comment


      • #4
        Let me check on the error message. What version of the plugin are you running?
        -Larry

        A member of "The HA Pioneer Group", MyWebSite

        Plugins:
        VWS, AB8SS, lrpSpeak, Calendar, Arduino, Harmony, BlueIris, Sprinklers, ZipBackup...

        Hardware:
        Intel NUC8i7BEH1 running Windows 10 Pro headless, HS3 Pro, Plex running on Synology dual High Availability DS-1815+ NAS (24Tb each), Synology Surveillance Station running on DS-416 Slim (8Tb), Samsung SmartThings, Google Home, Alexa, Hubitat Elevation, ZNET, Ubiquiti UniFi Network, Davis Vantage Pro II Weather Station. Whole house speaker system using a couple of AB8SS switches. Vantage Pro II Weather Station, Rain8Net Sprinklers, Hubitat Elevation, Google Home, Alexa, DSC Security System, Ubiquiti UniFi Network.

        Comment


        • #5
          Originally posted by lpitman View Post
          Let me check on the error message. What version of the plugin are you running?
          I'm running 2.2.0.8.

          Thanks,
          -Todd

          ____________________________________________________________ ________________
          HS2Pro: 2.5.0.81 :: HS3Pro (beta) || Plugins:| SmartHome PowerLinc USB, Global Cache, BLBackup, DooCPU Monitor, DooMotion, BLOutlook, BLIcon, BLOutgoingCalls, OutgoingCalls, ROC-Rnd, HSTouch iPhone, UPS Monitor, DooMenuBar, BLSpeech, HSTouch Server, WAF AB8SS, mcsTemperature, VWS, BLChart, RFXCOM, ISY Insteon, iAutomate RFID, iTunes, NetCAM, DSC Security, Nest

          Comment


          • #6
            same 2.2.0.8

            Comment


            • #7
              Originally posted by tmcgowan View Post
              Nope. I'm getting the exact same error message. Are you using the Global Cache GC100 as well?

              Funny thing is when I interact with the CX777ES with MainLobby, it does all the things it should.
              FYI, Here's my log entries:

              12/18/2007 4:24:13 PM Info Initializing Plug-in: CX777ES on COM port 5
              12/18/2007 4:24:14 PM CX777ES Error Exception error in CreateDevices(): Public member 'button' on type 'DeviceClass' not found.
              12/18/2007 4:24:14 PM CX777ES Info ComPort is Initializing....
              12/18/2007 4:24:14 PM CX777ES Info COM5: Opened Successfully.
              12/18/2007 4:24:14 PM CX777ES Info InitIO()->Initialized Sony CX777ES successfully
              12/18/2007 4:24:14 PM Info Finished initializing plug-in CX777ES



              p.s., It looks like COM port 5 is rather popular for this plug-in!
              -Todd

              ____________________________________________________________ ________________
              HS2Pro: 2.5.0.81 :: HS3Pro (beta) || Plugins:| SmartHome PowerLinc USB, Global Cache, BLBackup, DooCPU Monitor, DooMotion, BLOutlook, BLIcon, BLOutgoingCalls, OutgoingCalls, ROC-Rnd, HSTouch iPhone, UPS Monitor, DooMenuBar, BLSpeech, HSTouch Server, WAF AB8SS, mcsTemperature, VWS, BLChart, RFXCOM, ISY Insteon, iAutomate RFID, iTunes, NetCAM, DSC Security, Nest

              Comment


              • #8
                Has there been a fix established for the error message relating to the "DeviceClass" situation?
                -Todd

                ____________________________________________________________ ________________
                HS2Pro: 2.5.0.81 :: HS3Pro (beta) || Plugins:| SmartHome PowerLinc USB, Global Cache, BLBackup, DooCPU Monitor, DooMotion, BLOutlook, BLIcon, BLOutgoingCalls, OutgoingCalls, ROC-Rnd, HSTouch iPhone, UPS Monitor, DooMenuBar, BLSpeech, HSTouch Server, WAF AB8SS, mcsTemperature, VWS, BLChart, RFXCOM, ISY Insteon, iAutomate RFID, iTunes, NetCAM, DSC Security, Nest

                Comment


                • #9
                  I dont think so, still waiting

                  Comment


                  • #10
                    Sorry, I am trying to recover from a surgery earlier this week...I will be posting a new version (2.2.0.9) to the updater here shortly.
                    -Larry

                    A member of "The HA Pioneer Group", MyWebSite

                    Plugins:
                    VWS, AB8SS, lrpSpeak, Calendar, Arduino, Harmony, BlueIris, Sprinklers, ZipBackup...

                    Hardware:
                    Intel NUC8i7BEH1 running Windows 10 Pro headless, HS3 Pro, Plex running on Synology dual High Availability DS-1815+ NAS (24Tb each), Synology Surveillance Station running on DS-416 Slim (8Tb), Samsung SmartThings, Google Home, Alexa, Hubitat Elevation, ZNET, Ubiquiti UniFi Network, Davis Vantage Pro II Weather Station. Whole house speaker system using a couple of AB8SS switches. Vantage Pro II Weather Station, Rain8Net Sprinklers, Hubitat Elevation, Google Home, Alexa, DSC Security System, Ubiquiti UniFi Network.

                    Comment


                    • #11
                      thanks, problem solved with the new version.

                      Comment

                      Working...
                      X