Announcement

Collapse
No announcement yet.

signal problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • signal problem

    setup goes fine.
    no problem adding and testing ir codes.
    when i try to send an ir signal manually or through a scene i get this error...

    5/9/2012 10:13:30 PM - SQ Blaster Error - Unable to Post to HTTP: The underlying connection was closed: A connection that was expected to be kept alive was closed by the server.

    any advise?
    tks
    HSPro on a Supermicro Atom|Z-Net
    Elo touchscreen client, Android Phones and Tablets, Xbox One
    Global Cach/Ultra-GCIR | Etherrain | Jon00 | Sonos | Blue Iris | URC Whole Home Remotes | Philips Hue | Nest | Grandstream | Leviton | Aeon Labs | Cooper | Kwikset | Evolve | Envisalink/DSC | Amazon Alexa/IFTT

  • #2
    How far from the router is the hardware? Did you just purchase this hardware from HomeSeer? If so you get 30 days free support via the help desk as well.
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      It's practically in the same room and I've had the unit for a while.
      It worked fine with the sq app so I'm not sure what's up.
      It has a reserved ip address assigned.
      I just wonder what the error means as far as the server not keeping it alive...

      It also appears to work the first time when I start up Hspro then I start getting the error.
      Does the com port assignment mean anything here?
      I noticed its on com 3 and wondered if that's a problem as my zstick is on com3.
      HSPro on a Supermicro Atom|Z-Net
      Elo touchscreen client, Android Phones and Tablets, Xbox One
      Global Cach/Ultra-GCIR | Etherrain | Jon00 | Sonos | Blue Iris | URC Whole Home Remotes | Philips Hue | Nest | Grandstream | Leviton | Aeon Labs | Cooper | Kwikset | Evolve | Envisalink/DSC | Amazon Alexa/IFTT

      Comment


      • #4
        I assigned a fixed ip outside of the dhcp table and still no luck.
        There don't appear to be any other settings that I can manipulate so now I'm wondering if it's something in the plugin. It doesn't look like a lot of folks are using sq...I wonder if this is not the best ir device to use...
        HSPro on a Supermicro Atom|Z-Net
        Elo touchscreen client, Android Phones and Tablets, Xbox One
        Global Cach/Ultra-GCIR | Etherrain | Jon00 | Sonos | Blue Iris | URC Whole Home Remotes | Philips Hue | Nest | Grandstream | Leviton | Aeon Labs | Cooper | Kwikset | Evolve | Envisalink/DSC | Amazon Alexa/IFTT

        Comment


        • #5
          I've got exactly the same problem, the blaster is right next to the router and it works fine throught the iphone app but not through homeseer. Could it be the Homeseer version? I'm on 2.5.0.44.

          I really need to get this sorted

          Comment


          • #6
            Hi,

            Were you able to fix this error? All of the sudden my unit started to throw the same type of errors.

            Comment

            Working...
            X