Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Responce/improper responce

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No Responce/improper responce

    I have just started getting an error about 80% of the time when I try to send IR commands to devices on a GC100:
    Jun-27 3:46:17 PM Warning No response/improper response from GC-100-12 [192.168.1.5] to command 'sendir,5:3,1,38000,1,69,343,172,21,21,21,21,21,64,21,21,21, 21,21,21,21,21,21,21,21,64,21,64,21,21,21,64,21,64,21,64,21, 64,21,64,21,64,21,21,21,64,21,21,21,21,21,21,21,64,21,64,21, 21,21,64,21,21,21,64,21,64,21,64,21,21,21,21,21,1673,343,86, 21,3732'
    It had been working fine without any problem for a number of years, and it just started to happen, I used the original IR codes I had been using all along, and also a new codeset from GlobalCache's IR Database no change in behavior

    I don't think it was tied to any updates, but I don't know for sure, any thoughts on the error?

  • #2
    The "No response/improper response" indicates the GC-100 didn't respond to acknowledge the command. Are you seeing any connection time-outs in the logs? If you ping the IP address from your HomeSeer system, are you seeing any packet loss? Try powering off the GC-100 to see if you're still able to ping the device (as a means of checking for a duplicate IP on the network).

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment

    Working...
    X