Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

Problems sending commands

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problems sending commands

    I'm used a GC-IRL IR Learner for my Window Media Center 7 remote. It's only partially working. For example I am able to navigate to the right once and only once unless I go in a different direction and then come back to the right again. It's hard to explain. I'm not sure what is going on. The light on the GC-100 light up on every command but if it is a consecutive command the second command does not work. Here is my code string:

    sendir,$MODULE,1,36000,3,1,96,32,16,16,16,16,16,31,16,31,48, 32,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16,16, 16,32,15,16,16,16,16,16,16,16,31,16,16,16,16,16,16,32,32,16, 16,16,16,16,16,32,32,16,16,16,16,16,16,32,720

    Thanks for any help!

    John

  • #2
    Sorry for the delay in responding. I was unable to use my office for several weeks because I was having the windows replaced.

    What are you using to send the direction commands?
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment

    Working...
    X