Announcement

Collapse
No announcement yet.

SQL Logic Error or Missing Database in Log

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SQL Logic Error or Missing Database in Log

    I have had the UltraHTDAudio3 plugin installed and working fine for well over a year. I'm now getting the following error logged several hundred times upon startup.

    Error Message:
    System.Data.SQLite.SQLiteException (0x80004005): SQL logic error or missing database near "sRm": syntax error at System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(SQLiteConnection cnn, String strSql, SQLiteStatement previous, UInt32 timeoutMS, String& strRemain) at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand() at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.GetStatement(Int32 index) at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult() at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCommand cmd, CommandBehavior behave) at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteReader(CommandBehavi or behavior) at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteNonQuery() at HSPI_ULTRAHTDAUDIO3.hspi_plugin.UpdateAudioZoneSource(Int32 source_id, String source_name_keypad)


    While troubleshooting, I have renamed the C:\Program Files (x86)\HomeSeer HS3\Data\ultrahtdaudio3\ultrahtdaudio3.db3 and allowed HomeSeer/UltraHTDAudio3 plugin recreate the file. Doing so requires me to setup the Audio Controller, but oddly everything still appears to function OK when controlling my HTD system from HomeSeer.

    System Information:
    Current Date/Time: 2/17/2019 11:35:52 AM
    HomeSeer Version: HS3 Pro Edition 3.0.0.500
    Operating System: Microsoft Windows 10 Pro - Work Station
    System Uptime: 0 Days 0 Hours 34 Minutes 21 Seconds
    IP Address: 192.168.245.134
    Number of Devices: 248
    Number of Events: 28
    Available Threads: 400
    HSTouch Enabled: True
    Event Threads: 0
    Event Trigger Eval Queue: 0
    Event Trigger Priority Eval Queue: 0
    Device Exec Queue: 0
    HSTouch Event Queue: 0
    Email Send Queue: 0
    Anti Virus Installed: Windows Defender
    In Virtual Machine: No MFG: intel corporation
    Enabled Plug-Ins
    1.5.0.0: MQTT
    0.0.0.42: Pushover 3P
    3.0.6922.16287: UltraHTDAudio3
    3.0.6768.36584: UltraM1G3


    Any idea how I fix this issue?
Working...
X