Announcement

Collapse
No announcement yet.

VSX-1121 Problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • VSX-1121 Problem

    Hi, I purchased a new VSX-1121 when the getting was good and now trying out this plug-in.

    Having problems keeping things operating properly - see error below

    4/14/2012 8:45:57 AM UltraPioneerAVR Warning No response/improper response from Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' to command '?P'. Your Pioneer AVR may not support the feature 'Power'.
    4/14/2012 8:46:01 AM UltraPioneerAVR Warning No response/improper response from Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' to command '?P'. Your Pioneer AVR may not support the feature 'Power'.
    4/14/2012 8:46:32 AM UltraPioneerAVR Error An unexpected error occured in the SendMessageToEthernet() function/subroutine: [System.IO.IOException: Unable to write data to the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host. --- System.Net.Sockets.SocketException: An existing connection was forcibly closed by the remote host at System.Net.Sockets.Socket.Send(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size, SocketFlags socketFlags) at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) --- End of inner exception stack trace --- at System.Net.Sockets.NetworkStream.Write(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 size) at HSPI_ULTRAPAVR.PioneerAVR.SendMessageToEthernet(String Message)]
    4/14/2012 8:46:35 AM UltraPioneerAVR Warning Ignoring command '?P' because the Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' is not connected.
    4/14/2012 8:46:36 AM UltraPioneerAVR Warning No response/improper response from Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' to command '?P'. Your Pioneer AVR may not support the feature 'Power'.
    4/14/2012 8:46:38 AM UltraPioneerAVR Warning Ignoring command '?P' because the Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' is not connected.
    4/14/2012 8:47:11 AM UltraPioneerAVR Warning Watchdog Timer indicates Connection to Pioneer AVR device '192.168.1.37:23' was lost.. Attempting to reconnect ...
    4/14/2012 8:47:32 AM UltraPioneerAVR Warning Watchdog Timer reconnect attempt failed.

    If anyone knows what the problem might be or what I may be doing wrong I would welcome some help. Thx in advance.....

  • #2
    You need to configure the AVR to always accept telnet connections even when the AVR is powered off (plugged in but power toggled off). There is a menu setting to set it. That will fix at least some of those logs from popping up.

    The ?P thing... I'd learn to live with that log...
    huggy_d1

    Automating made easy

    Comment


    • #3
      Thanks, that did the trick - don't know how I missed that screen while doing the setup.

      Comment

      Working...
      X