Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't enable RX-V677

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't enable RX-V677

    What's the scoop , everytime I enable the device the plugin logs that it's disabling the device unit it is enabled ???
    Nov-23 9:50:05 PM Yamaha Connecting to Yamaha Yamaha Amplifier
    Nov-23 9:50:05 PM Yamaha Found 1 amplifier(s) to initialise.
    Nov-23 9:50:06 PM Yamaha Updated 1 record(d) of 1
    Nov-23 9:50:06 PM Yamaha Disconnected from Yamaha Yamaha Amplifier.
    Nov-23 9:50:05 PM Yamaha Error Error connecting to your amplifier on XXX.XXX.XXX.XXX:50000 - disabling the amplifier until corrected.
    Nov-23 9:50:10 PM Yamaha Connection status for Yamaha Yamaha Amplifier: DisconnectedByHost
    TIA

  • #2
    Debug
    Nov-23 10:04:29 PM Yamaha Connection status for Yamaha Yamaha Amplifier: DisconnectedByHost
    Nov-23 10:04:29 PM Yamaha Debug Connection Status: ConnectFail_Timeout
    Nov-23 10:04:29 PM Yamaha Debug Connection Status: DisconnectedByHost
    Nov-23 10:04:26 PM Yamaha Debug { "DT_RowId": 65, "name": "Yamaha Amplifier", "model": "RX-V675", "ipaddress": "xxx.xxx.xxx.xxx", "ipport": "50000", "enabled": "Yes", "features": "1,2,4,32,256", "hsdeviceref": "3278", "modelid": 8 }
    Nov-23 10:04:26 PM Yamaha Updated 1 record(d) of 1
    Nov-23 10:04:26 PM Yamaha Disconnected from Yamaha Yamaha Amplifier.
    Nov-23 10:04:25 PM Yamaha Error Error connecting to your amplifier on xxx.xxx.xxx.xxx:50000 - disabling the amplifier until corrected.
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Debug Connection Status: Connecting
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Connecting to Yamaha Yamaha Amplifier
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Found 1 amplifier(s) to initialise.
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Debug Got 6 new/existing functions to validate
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Debug Got 13 new/existing functions to validate
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Debug Got 7 new/existing functions to validate
    Nov-23 10:04:24 PM Yamaha Debug Got 27 new/existing functions to validate
    Nov-23 10:04:23 PM Yamaha Debug Found an Amplifier, [Ref:3278, Name:Yamaha Amplifier]

    Comment


    • #3
      Go to Plug-Ins, Yamaha, Amp tab and see if the IP address is setup.

      Comment


      • #4
        Originally posted by CraigF View Post
        Go to Plug-Ins, Yamaha, Amp tab and see if the IP address is setup.
        Amazing how one missed number can be such an issue...

        Comment

        Working...
        X