Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yamaha Amplifier - amplifier is disabled

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yamaha Amplifier - amplifier is disabled

    Hi,
    I have a Yamaha RX-A1050 and am using the plugin (v3.3.6389.22764) . I noticed a while ago that the plugin says that the amplifier is disabled. I spent a bit of time disabling and enabling the pulgin, checking logs etc. But I can't seem to fix this problem. The plugin just says the amp in not enabled.

    I ran a debug log:

    2018-11-29 08:43:37.3237|DEBUG|HSPI_YAMAHA.HSPI.InitIO |Completed InitIO
    2018-11-29 08:43:40.8666|DEBUG|HSPI_YAMAHA.HSPI.FindCreateInitialiseAmp lifiers|Found an Amplifier, [Ref:1980, Name:Yamaha Amplifier]
    2018-11-29 08:43:41.1315|DEBUG|HSPI_YAMAHA.HSPI.CreateChildDevices |Got 28 new/existing functions to validate
    2018-11-29 08:43:41.1635|DEBUG|HSPI_YAMAHA.HSPI.CreateChildDevices |Got 17 new/existing functions to validate
    2018-11-29 08:43:41.1874|INFO|HSPI_YAMAHA.HSPI.FindCreateInitialiseAmpl ifiers|Found 1 amplifier(s) to initialise.
    2018-11-29 08:43:41.1874|WARN|HSPI_YAMAHA.HSPI+AmpConfig.Initialise |Not establishing a connection to Yamaha Living Room Yamaha Amplifier - amplifier is disabled

    Is there something simple I am missing? Has something changed since updating HS (HS3 Pro Edition 3.0.0.478 (Windows))?

    I did update the firmware on the amp a while ago, but am not sure if this is about the time the problem started.

    Any help[ on how to fix this would be helpful.

    Thanks, Marty.
    iCore5 Win 10 Pro x64 SSD

    HS3 Pro Edition 3.0.0.435 Windows

    BLOccupied:,Device History:,Yamaha:,UltraMon3:,mcsXap:,Restart:,UltraNetatmo3:, UltraM1G3:,Ultra1Wire3:,BLBackup:,Harmony Hub:,DoorBird:,UltraECM3:,Nanoleaf 3P:,UltraRachio3:,Z-Wave:,SDJ-Health:,BLGarbage:,Blue-Iris:,Chromecast:,Pushover 3P:,EasyTrigger:

  • #2
    OK...call me a numpty.

    I have no idea why, but it was disabled in the settings (amplifiers tab in the plugin/edit).

    Anyway I enabled it and now it works.

    Sorry for the useless post.

    Marty.
    iCore5 Win 10 Pro x64 SSD

    HS3 Pro Edition 3.0.0.435 Windows

    BLOccupied:,Device History:,Yamaha:,UltraMon3:,mcsXap:,Restart:,UltraNetatmo3:, UltraM1G3:,Ultra1Wire3:,BLBackup:,Harmony Hub:,DoorBird:,UltraECM3:,Nanoleaf 3P:,UltraRachio3:,Z-Wave:,SDJ-Health:,BLGarbage:,Blue-Iris:,Chromecast:,Pushover 3P:,EasyTrigger:

    Comment

    Working...
    X