Announcement

Collapse
No announcement yet.

Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • jono
    replied
    Originally posted by beerygaz View Post
    Any news on a fix for this? There's a certain amount of derision coming my way for having to call it the Front Portal rather than Front Gate
    or "KohlerGen" instead of "Generator"

    Leave a comment:


  • beerygaz
    replied
    That was exactly the case - all sorted now, thanks.

    Leave a comment:


  • chasem
    replied
    Sounds like there are some older pics out there with names containing "at". backup (if needed) and delete the existing pics to try it. mine are in homeseer 2\html\netcam

    Leave a comment:


  • beerygaz
    replied
    On further testing, my issue is slightly different. I get this error:

    Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

    When I try and "View Recent Pictures". There are no recent pictures there and the log shows the above error. I have not camera names with "at" in them any more. It only seems to happen when I select "ALL" from the list of cameras. If I select a specific camera things are fine. Is this becasue I might have legacy images with the "at" in the name?

    Any ideas?

    Leave a comment:


  • beerygaz
    replied
    Any news on a fix for this? There's a certain amount of derision coming my way for having to call it the Front Portal rather than Front Gate

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Chasem,

    Thank you for finding this and the interim fix... Works like a charm now.
    Looking forward to hear the results of the Helpdesk ticket.

    Thank you,

    TGrate

    Leave a comment:


  • chasem
    replied
    Found It

    OK, the code does technically work. However it saves pics with the word "at" in the file name to seperate the date and time. Then it replaces "at" with a delimeter and splits the sting to extract date and time info. The problem happens when you create a camera with the letters "at" in the name. Change the camera name, modify wherever the cam is referenced. Bob's your uncle ! it works :0

    Leave a comment:


  • chasem
    replied
    track to..

    in netcam_display.aspx

    function DisplayImages

    executing
    hs.Plugin("Netcam").getimages(strCameraName)

    is not returning the correct file list, hence it can not display them.

    I added a helpdesk ticket for this but have not heard anything yet.

    Leave a comment:


  • Guest's Avatar
    Guest replied
    Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

    HS 2.2.2433.35446
    NetCam 1.0.3.0
    Running in Vista

    I am experiencing the same problem exactly.

    Leave a comment:


  • chasem
    started a topic Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

    Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

    HS 2.2.0.66
    NetCAM 1.0.3.0 upgraded/rebooted today.
    This is the log error.

    Error in DisplayImages: Index was outside the bounds of the array.

    I have 3 cameras.
    Front
    BackDeck
    BackGate

    Front and BackDeck seem to work but when i select BackGate it just shows the BackDeck pics and this error shows in the log.

    There are pics of the proper name in the folder (i.e. Front, BackDeck, BackGate). Selecting ALL does not show all, it shows some and this error in the log.

    running on a vista machine, probably the issue


Working...
X