Announcement

Collapse
No announcement yet.

close.. no banana

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • close.. no banana

    getting close to having it work
    getting this error, no snapshot
    can see video in IE
    Attached Files
    Ubuntu 16.10 (64) | HSPro 3.0.0.297 | Z-Wave 3.0.1.124 | Server .94 | BL BackUp | BLOccupied | BLLock | Media Controller | Jowi HUE | HSTouch | DSC-Envisalink | I-Tunes DAAP | DirecTV | Restart | Honeywell WiFi | Weather XML | RFX Com | + Android .117 : IOS 8

  • #2
    Hello gearyt. Please check the camera documentation to determine what URL to use to access the camera's snapshot web page. The URL must return a binary image and should not return an HTML web page. You can easily check this by entering the URL into your browser and confirm you are able to view the jpg image.

    If the URL is http://192.168.1.2:81/path/snapshot.jpg, then you'll need to enter the following:

    1) From PLUG-INS > UltraNetCam3 >UltraNetCam3 > Types, please confirm you have an entry for your camera. The NetCam Vendor and NetCam model can be any text. In our example, the NetCam Snapshot Path would be /path/snapshot.jpg

    2) From PLUG-INS > UltraNetCam3 >UltraNetCam3 > Devices, NetCam Name, NetCam can be any text. In our example, the IP address would be
    192.168.1.2, the port would be 81, the NetCam model would be the NetCam Model you entered in step 1. You'll also need to provide the user Id and User Password required to access the camera snapshot web page.

    Regards,
    Ultrajones
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment

    Working...
    X