Announcement

Collapse

Contacting HomeSeer This Week

HomeSeer is open and operational this week. All orders are being processed and shipped as usual. However, some staff are working from home. If you need to contact HomeSeer for support or customer service, please use our Email or Chat options. https://homeseer.com/contact-us/
See more
See less

Screenshots do not appear under Snapshots tab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ultrajones
    replied
    Originally posted by dtsouers View Post
    I'm using the latest plugin on my 64bit system and when I try to take a snapshot via the Event or via the Device Management. It seems to update the Camera screenshot but never anything under the Snapshots tab for that camera. I've set the logging to Debug and no errors are generated. What am I doing wrong?
    Hello dtsouers, you won't see anything appear in the Snapshots tab until you create an event to capture a snapshot event. Here is an example of an event action that would trigger a "Snapshot Event":

    Event Snapshots
    Network Camera: NetCam006 [Basement]
    Snapshot Count: 60
    Delay Between Shapshots: 1 second(s)
    Alternate E-Mail Recipient:
    E-Mail Attachment: Attach the MP4 video of the event
    E-Mailed: True
    Compressed: True
    Uploaded: True
    Archived: False

    Once that event runs, you would be able to view it under the Snapshots tab.

    Please let me know if you have any other questions or concerns.

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • dtsouers
    started a topic Screenshots do not appear under Snapshots tab

    Screenshots do not appear under Snapshots tab

    I'm using the latest plugin on my 64bit system and when I try to take a snapshot via the Event or via the Device Management. It seems to update the Camera screenshot but never anything under the Snapshots tab for that camera. I've set the logging to Debug and no errors are generated. What am I doing wrong?
Working...
X