Announcement

Collapse
No announcement yet.

Panasonic WV-SW175 problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Panasonic WV-SW175 problem

    Problem solved!
    The correct syntax seems to be simply: /cgi-bin/camera?

    Using HS3 .147 with latest UltraNetCam3
    I have two Panasonic cameras: BB-HCM531 and WV-SW175.
    In UltraNetCam3 I entered as Snapshot path:
    /snapshotJPEG?Resolution=640x480&Quality=Precision&Language=0
    This works for BB-HCM531, but for WV-SW175 I get no image and log says:
    The Snapshot request sent to NetCam001 [Voordeur] failed: The remote server returned an error: (404) Not Found.

    Both cameras work ok in Homeseer Netcam plugin with the same URL:
    myusername:mypwd@ip of camera/SnapshotJPEG?Resolution=640x480&Quality=Precision&Language=0

    Any suggestions are welcome.
    Last edited by WfromL; December 8, 2014, 10:55 AM. Reason: Problem solved

    #2
    Some guidance needed

    I just started playing with HS3 and am trying it out for 30 days before I buy. I have the exact same 2 cameras as you, can you give me some suggestions on how you got them to successfully work?

    Also are you only able to view snapshots, or can you have live streaming?

    Thank you,


    Originally posted by WfromL View Post
    Problem solved!
    The correct syntax seems to be simply: /cgi-bin/camera?

    Using HS3 .147 with latest UltraNetCam3
    I have two Panasonic cameras: BB-HCM531 and WV-SW175.
    In UltraNetCam3 I entered as Snapshot path:
    /snapshotJPEG?Resolution=640x480&Quality=Precision&Language=0
    This works for BB-HCM531, but for WV-SW175 I get no image and log says:
    The Snapshot request sent to NetCam001 [Voordeur] failed: The remote server returned an error: (404) Not Found.

    Both cameras work ok in Homeseer Netcam plugin with the same URL:
    myusername:mypwd@ip of camera/SnapshotJPEG?Resolution=640x480&Quality=Precision&Language=0

    Any suggestions are welcome.
    Last edited by Jon19; January 31, 2015, 01:57 PM. Reason: Wanted email notification of reply.

    Comment

    Working...
    X