Announcement

Collapse
No announcement yet.

Event Snapshot Errors

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Event Snapshot Errors

    Hi UJ, when I click on the "Event Snapshot" tab I get the following error dialog repeatedly.

    Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

  • #2
    Hi beerygaz, have you tried to clear your browser's cache?
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      I'll give that a try. I also keep deleting cameras with very strange names and IP addresses and they re-appear a day later. Could this be a corrupt database?


      Sent from my iPhone using Tapatalk
      Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

      Comment


      • #4
        If odd cameras are showing up then that means they are being advertised on your network.
        Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

        Comment


        • #5
          Ok, will grab some screenshots when they show up again as there are some pretty funky ones.

          Have a good weekend.


          Sent from my iPhone using Tapatalk
          Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

          Comment


          • #6
            Erased the config database and started from scratch, no funky cameras any more. But still getting the above error on a regular basis. A spot of searching turns up:

            https://datatables.net/manual/tech-notes/3
            Author of Highpeak Plugins | SMS-Gateway Plugin | Blue Iris Plugin | Paradox (Beta) Plugin | Modbus Plugin | Yamaha Plugin

            Comment

            Working...
            X