Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ultra View2 won't refresh devices on load

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Ultra View2 won't refresh devices on load

    When I load the page the first floor image shows but the devices don't show until I hit refresh. On load I get error

    Line:19
    Char:13
    Error: Expected end of statement
    Code: 0

    Now, I have added 2 floors views and I'm certain thats the problem but after I hit refresh, from that point on, everything works perfectly. I feel I'm pretty close if someone can tell me where to look. I had this working with an older version of Ultraview but can't quite get it to work with the new version.

    Thanks, Bill

    #2
    This looks like a javascript error. Do you have any javascript in the beginning of your file?

    -Rupp

    -Rupp
    sigpic

    Comment


      #3
      Rupp, thanks for the help. I assume the "file" you're tlaking about is the Ultra_view2.asp itself and the only java I see going on in there is the ultra_view2_generic_drag.js. I didn't change anything like that. I just added the reference to the floors where ever it was needed in the .asp and the ultra_view2.txt. I also modified the config.htm which produces the config file.

      Bill

      [This message was edited by NJ Bill T on Wed, 10 December 2003 at 05:27 PM.]

      Comment


        #4
        Post a link and let us see if we can detect anything. Have you tried backing out the changes to the floor plans and see if the error clears?

        -Rupp

        -Rupp
        sigpic

        Comment


          #5
          Rupp, here's a link. As for backing out the changes, well, I made more than one at a time so if I have to do that I'll just start from scratch but this time I'll make a log. I am not good at script writing but like I said I did have this working with an older version. I don't have all the devices places yet and I am redoing the floor plans, but it should be okay for testing. Thanks again, Bill

          [URL[/URL]

          [This message was edited by NJ Bill T on Thu, 11 December 2003 at 08:45 PM.]

          Comment


            #6
            It appears to be erroring in the
            sub Initialize() in the Ultra_View2.txt file. I can't really see a problem though. It looks like it wants the floors to be named Firstfloor, Secondfloor, Thirdfloor, etc? Maybe shoot ultra Jones an email and see if he can suggest a fix.

            -Rupp

            -Rupp
            sigpic

            Comment


              #7
              Rupp, I took your advice about backing out the changes by starting with the original .asp. I was surprised it worked with the modified ultra_view2.txt but it did, so I knew the problem was in the asp. One thing I discovered was if I opened the .asp file in my web editor and saved it, even without making any changes, the timer wouldn't initialize on page load and no auto refresh. I made the few changes to the floor references in the .asp in a text editor and saved it. It looks letter for letter like the one I saved out of the web editor but it works. I took the link out until I get the pages reworked, but I think I got it, all 5 views. Thanks for your help.

              Bill

              Comment

              Working...
              X