Announcement

Collapse
No announcement yet.

BackeRupp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Could I get some clarification as to exactly is what is entered to define an event? I get a message that the backup name wasn't found.

    My backerupp is in c:\program files\backerupp

    What the parameter in the event supposed to be? I have seen main as one case of a parameter but the error message says it can't find the backup file.

    It does work from the gui.

    Comment


      #62
      Originally posted by sponnath View Post
      Could I get some clarification as to exactly is what is entered to define an event? I get a message that the backup name wasn't found.

      My backerupp is in c:\program files\backerupp

      What the parameter in the event supposed to be? I have seen main as one case of a parameter but the error message says it can't find the backup file.

      It does work from the gui.
      In the event under application you should have
      c:\program files\backerupp
      then in Peramiters is the name of the backup set as you defined and saved when you ran Backerupp.exe directly.
      sigpic
      A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
      HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
      BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
      BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

      Comment


        #63
        IT'S BACK : vbAccelerator Zip Class error

        Hi Rupp,

        Guess what, the error we have discussed so much in this topic has returned to haunt me.

        I have read back through this topic and cannot find how it was solved last time. As you may know I have re-build my HS computer and in doing so may well have recreated the problem, except it's been working fine, BackeRupp that is, ever since the rebuild!

        I have installed the debug version again and the log is stopping at exactly the same lines avery time, 255 / 256, but not processing the same file every time. Log is attached of the last of 4 runs of the exe.

        Any Ideas, please?
        Attached Files
        sigpic
        A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
        HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
        BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
        BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

        Comment


          #64
          I installed BackeRupp today. I'm getting the same vbAccelerator error as Gogs.

          Is this still unresolved?

          Mark
          Mark

          Hometroller S6 w/ HS3Pro, Way2Call
          BLAB8SS, BL Backup, Easy Trigger, HSTouch, Open Sprinkler, SONOS, Ultra1Wire3, UltraM1G, WeatherXML, Z-Wave

          Comment


            #65
            Originally posted by Mark S. View Post
            I installed BackeRupp today. I'm getting the same vbAccelerator error as Gogs.

            Is this still unresolved?

            Mark
            As far as I know it is still unresolved. I have stopped using it for HS, using Blades Backup instead.

            When it works Rupp's is a brilliant backup system. I think the problem may be Microsoft has gone security mad since Rupp wrote this.
            sigpic
            A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
            HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
            BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
            BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

            Comment


              #66
              What's the exact error?
              -Rupp
              sigpic

              Comment


                #67
                Originally posted by Rupp View Post
                What's the exact error?
                Attached is a screenshot of the problem. It looks like the same issue that Gogs reported in post #22 above.

                BackeRupp goes along fine for several minutes, then just stops when this vbAccelerator thing happens. It seems to have quit somewhere while backing up C:\Stargate. I have a zip file in Backups for HomeSeer2 - so I assume it completed that directory? I have nothing for the Stargate directory. None of the Stargate files are active, so I don't see why it should fail there.

                Mark
                Attached Files
                Mark

                Hometroller S6 w/ HS3Pro, Way2Call
                BLAB8SS, BL Backup, Easy Trigger, HSTouch, Open Sprinkler, SONOS, Ultra1Wire3, UltraM1G, WeatherXML, Z-Wave

                Comment


                  #68
                  Yes that is the same error I was getting.
                  sigpic
                  A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
                  HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
                  BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
                  BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

                  Comment


                    #69
                    Unfortunately there's nothing I can do about that error. It's being generated from the .dll that BackeRupp uses. This is "generally" caused by a bad file that is being updated but finding that file can be a nightmare.
                    -Rupp
                    sigpic

                    Comment

                    Working...
                    X