Announcement

Collapse
No announcement yet.

Need web developer help please...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Need web developer help please...

    I have an issue I cannot find a fix to. After every submitted command, the server gives back a response... and flashes it onscreen before the refresh of the appropriate screen.



    Anyone know how to fix and can lend a hand?

    thx!

  • #2
    It looks lilke your client is accepting the HTTP header protocol as data or the client is in a (debug) mode where it is echoing the protocol response.

    Comment


    • #3
      I assume it is in the code itself... the issue happens in Safari, IE, & FF.

      Any suggestions on how to find where/how this is happening in the code?

      Comment


      • #4
        Is this your code? What web server are you using?
        -Rupp
        sigpic

        Comment


        • #5
          I would use wireshark to see what the actual byte stream is between server and client to assess which side has a problem.

          Comment


          • #6
            It is running on HS's web server

            It is the Rover/iPhone4HS code that I'm using and have made very minor changes to do bug fixes and a few visual mods. The original iPhone4HS code I believe is causing the issue - maybe somewhere in the redirect code, I just cannot find where and not sure I have the expertise to know it if I see it.

            here's the code... http://forums.homeseer.com/showthread.php?t=137374

            thx for the help

            Comment

            Working...
            X