Announcement

Collapse
No announcement yet.

APCUPSD devices are not visible in Event configs

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • APCUPSD devices are not visible in Event configs

    Hi Philippe,

    As part of my final push to complete my conversion from HS2, I was looking for a way to run an event based on a value changing in one of the APCUPSD devices (UPS1 Status in this case). However, the APCUPSD devices are not visible in the "If A Device's Value is..." triggers. Can you update the plugin to expose them there?

    Thanks
    Al
    HS 3.0.0.532: 1963 Devices 1141 Events
    Z-Wave 3.0.1.261: 122 Nodes on one Z-Net

  • #2
    Are you using the latest plugin version and did you create the devices with the latest version? This was an issue with an earlier version and thought I fixes it. I will double check as well.

    Comment


    • #3
      Hi Philippe,

      Latest version, but I believe the devices were created with the first released version. Should I stop the plugin, delete the devices, and then restart the plugin?

      Thanks
      Al
      HS 3.0.0.532: 1963 Devices 1141 Events
      Z-Wave 3.0.1.261: 122 Nodes on one Z-Net

      Comment


      • #4
        Hi Philippe,

        Recreated the devices and all is good now.

        Thanks
        Al
        HS 3.0.0.532: 1963 Devices 1141 Events
        Z-Wave 3.0.1.261: 122 Nodes on one Z-Net

        Comment


        • #5
          Wonderful!

          Comment

          Working...
          X