Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't Connect - Fixed

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't Connect - Fixed

    I have the ECM Engine running on my HS server and it connects Ok to the ECM-1240

    I entered the IP address and port, but cannot connect. I get this in the log:

    ERROR - Caught this exception - No connection could be made because the target machine actively refused it 192.168.168.254:8083

    This is the address of the HSServer where ECM Engine is running and port 8083 is what the Etherport is using to communicate with. Did I get this right?

    Regards

    mark
    ________________________

    Dell Zino HD - HSPRo 2.x
    HSTouch - iPhone 3GS, 4S, iPad2 and iPad 3, 3xKindle Fire (Wall mounted)
    2 x Brultech ECM1240 with UltraECM
    USB UIRT
    Cooper Aspire Z-Wave Switches
    WGL800 w ACRF2 and 3xDS10a (Sump Level/Activity sensing)
    HM ST812-2 Flood Sensor
    HSM100 - Motion Detector with Light and Temperature
    2GIG Thermostat
    BLDSC - Alarm Plug-in
    BLUPS
    UltraLog (SQL2008)
    Jon00 Plugins
    Host XR3 BT and Jon00 BT Proximity
    Global Cache IP2IR
    Foscam FI8918W

  • #2
    Didn't have forward data to HA plugin turned on
    ________________________

    Dell Zino HD - HSPRo 2.x
    HSTouch - iPhone 3GS, 4S, iPad2 and iPad 3, 3xKindle Fire (Wall mounted)
    2 x Brultech ECM1240 with UltraECM
    USB UIRT
    Cooper Aspire Z-Wave Switches
    WGL800 w ACRF2 and 3xDS10a (Sump Level/Activity sensing)
    HM ST812-2 Flood Sensor
    HSM100 - Motion Detector with Light and Temperature
    2GIG Thermostat
    BLDSC - Alarm Plug-in
    BLUPS
    UltraLog (SQL2008)
    Jon00 Plugins
    Host XR3 BT and Jon00 BT Proximity
    Global Cache IP2IR
    Foscam FI8918W

    Comment

    Working...
    X