Announcement

Collapse
No announcement yet.

Watts and kWH

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mattdb
    replied
    I just did a delete and reinstall

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    The logs confirm normal data from the Brultech Greeneye. I assume a corrupt packet got though which corrupted the database by inserting a very high number for one or more readings. Can you zip up the \HomeSeer HS3\Data\ultraecm3\ultraecm3.db3 database and sent it to ultrajones@hotmail.com so I can add code to identify and remove it?

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • mattdb
    replied
    Originally posted by Ultrajones View Post
    Can you enable debug for about 30 seconds, then report what channel values you're seeing from the GreenEye? My guess is one of the readings was corrupt which allowed a very high number to get entered into the database. Unfortunately, there is no data checksum so it is difficult to determine if a packet is corrupt.

    Regards,
    Ultrajones
    Attached Thx!
    Attached Files

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    Can you enable debug for about 30 seconds, then report what channel values you're seeing from the GreenEye? My guess is one of the readings was corrupt which allowed a very high number to get entered into the database. Unfortunately, there is no data checksum so it is difficult to determine if a packet is corrupt.

    Regards,
    Ultrajones

    Leave a comment:


  • mattdb
    started a topic Watts and kWH

    Watts and kWH

    My kWh numbers are unusually and dont match what is on the GreenEye monitor?

    For about 6 days I am showing 723958.43 Wh in Green Eye and 2829.770969 KWh in the plugin?
Working...
X