Announcement

Collapse
No announcement yet.

kinect stop working suddenly

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Can it be this?
    Attached Files
    Hector
    ____________________________________
    Win.2003 OS, HS3
    BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
    BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
    MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
    AP800,Honeywell Stat

    Comment


    • #17
      Any idea Spud?


      Sent from my iPad using Tapatalk HD
      Hector
      ____________________________________
      Win.2003 OS, HS3
      BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
      BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
      MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
      AP800,Honeywell Stat

      Comment


      • #18
        the empty optional words are probably a formatting problem in the HS logs, could you turn on the "log to file" option at debug level from the kinect config page, then restart the plugin and send me the Logs/Kinect.txt file

        I still suspect the WeatherXML VR commands to be the problem, so you can try to completely delete the "WeatherXML VR Kinect 1" event and then restart the kinect plugin to see if that change anything

        Comment


        • #19
          I deleted the weather XML event and now it started working. Is it the way its written the problem?


          Sent from my iPad using Tapatalk HD
          Hector
          ____________________________________
          Win.2003 OS, HS3
          BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
          BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
          MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
          AP800,Honeywell Stat

          Comment


          • #20
            Originally posted by Rotech View Post
            I deleted the weather XML event and now it started working. Is it the way its written the problem?


            Sent from my iPad using Tapatalk HD
            I guess so, I will try to reproduce the problem this weekend.

            Comment


            • #21
              Any luck with this issue spud?


              Sent from my iPad using Tapatalk HD
              Hector
              ____________________________________
              Win.2003 OS, HS3
              BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
              BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
              MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
              AP800,Honeywell Stat

              Comment


              • #22
                Bump
                Hector
                ____________________________________
                Win.2003 OS, HS3
                BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
                BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
                MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
                AP800,Honeywell Stat

                Comment


                • #23
                  Originally posted by spud View Post
                  I guess so, I will try to reproduce the problem this weekend.
                  Spud, have you got the chance to chk this out by any chance?
                  Hector
                  ____________________________________
                  Win.2003 OS, HS3
                  BLDSC,BLstat,BLRadar,BLRamdom,BLOccupied
                  BLups,BLrain8,HSTouch,Ultrajones Weatherbug,
                  MyTrigger,ACRF2,W800,Zwave
                  AP800,Honeywell Stat

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Rotech View Post
                    Spud, have you got the chance to chk this out by any chance?
                    sorry for the delay, I have been very busy...
                    did you try to remove the location part of the VR string and/or using only one of the string, as Jeff suggested here:

                    http://board.homeseer.com/showthread...17#post1193617

                    Comment

                    Working...
                    X