Announcement

Collapse
No announcement yet.

GeoVision scuppering PC - Help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GeoVision scuppering PC - Help

    Does anyone know how to disable GeoVision re-booting the computer on "Video Lost"

    It's driving me mad. I have a feed from my Door entry cam which records video and voice, problem is it's only transmitting video if someone pushed the button, so to speak.

    Thanks.
    sigpic
    A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
    HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
    BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
    BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

  • #2
    i'm running the 6.05 software. heres a screenshot of my setup. it doesnt reboot when video is lost.
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Originally posted by redthebartender View Post
      i'm running the 6.05 software. heres a screenshot of my setup. it doesnt reboot when video is lost.
      Thanks, I'll give that software a try.
      sigpic
      A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
      HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
      BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
      BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

      Comment


      • #4
        Version 6.05 appears to have solved my problem. Must be later versions that have Watchdog. Thanks.
        sigpic
        A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
        HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
        BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
        BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

        Comment


        • #5
          glad to hear its working! out of curiousity, what version were you running?

          Comment


          • #6
            Originally posted by redthebartender View Post
            glad to hear its working! out of curiousity, what version were you running?
            I was running V6.11
            sigpic
            A founder member of "The HA Pioneer Group" otherwise known as the "Old farts club!"
            HomeSeer 3 V 3.0.0.318 with ALEXA (AKA Amazon Echo)
            BL Radar V2.0.217; BLRF V2.0.85.0; HS Touch V3.0.0.1034 X10 V3.0.0.42; PHLocation V3.0.0.38; Zwave V3.0.1.110; X10 V3.0.0.42
            BLBackup V2.0.39;ImperiHome3.0.0.20 All on Windows XP Pro

            Comment

            Working...
            X