Announcement

Collapse
No announcement yet.

vmware lab - works but

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • vmware lab - works but

    Ok so I have a lab setup.
    I have a DC with AD/DNS/DHCP
    then I have
    SQL server
    FreeNAS
    winXp
    win7
    win8
    win10
    server 2012 r2

    All of this is on a private network and works great. HOWEVER I am trying to figure out a way for my client machine to get to the web. I have tried
    Server 2012 R2 - Remote acces
    FreeSCO Linux Router floppy.

    I just cant seem to get anything to go. So was curious if you have and if you could point me in a direction to try...
    Attached Files
    HW - i5 4570T @2.9ghz runs @11w | 8gb ram | 128gb ssd OS - Win10 x64

    HS - HS3 Pro Edition 3.0.0.435

    Plugins - BLRF 2.0.94.0 | Concord 4 3.1.13.10 | HSBuddy 3.9.605.5 | HSTouch Server 3.0.0.68 | RFXCOM 30.0.0.36 | X10 3.0.0.36 | Z-Wave 3.0.1.190

    Hardware - EdgePort/4 DB9 Serial | RFXCOM 433MHz USB Transceiver | Superbus 2000 for Concord 4 | TI103 X-10 Interface | WGL Designs W800 RF | Z-Net Z-Wave Interface

  • #2
    well no reply. I know yall are using VMware... I did mess with a mess of different free stuff like ddwrt, pfsense, ipfire, etc...

    BUT the one truly easy but had many issues (that I got working anyway) is
    Freesco VMware appliance...
    Attached Files
    HW - i5 4570T @2.9ghz runs @11w | 8gb ram | 128gb ssd OS - Win10 x64

    HS - HS3 Pro Edition 3.0.0.435

    Plugins - BLRF 2.0.94.0 | Concord 4 3.1.13.10 | HSBuddy 3.9.605.5 | HSTouch Server 3.0.0.68 | RFXCOM 30.0.0.36 | X10 3.0.0.36 | Z-Wave 3.0.1.190

    Hardware - EdgePort/4 DB9 Serial | RFXCOM 433MHz USB Transceiver | Superbus 2000 for Concord 4 | TI103 X-10 Interface | WGL Designs W800 RF | Z-Net Z-Wave Interface

    Comment

    Working...
    X