Announcement

Collapse
No announcement yet.

Alexa - No new devices found

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Alexa - No new devices found

    Alexa skill is not finding newly added devices. I have tried disable/enable many times. Each missing device has “is light” checked and an Alexa voice command is listed and enabled.

    any help is appreciated.

    thanks

    #2
    How are you looking for devices?

    I had to go into the Alexa app itself and "+" a new device which fooled it into discovery mode.
    Transitioning to HS3Pro .298 - WinXPEmbedded

    Hometroller S3 Pro - WinXPEmbedded - HSP 2.5.0.81 - BLStat - HSPhone - HSTouch Srvr 1.0.0.73 - Touchpad - BLLan - BLOccupied - DSC Plug 2.0.0.14 - BLStat .38

    Comment


      #3
      Tried that but still missing about 20 devices

      Comment


        #4
        This is the obvious but make sure voice control is enable

        Comment


          #5
          Happening a lot lately. There have been several conversations about it. You might also try disabling the HS3 app in Alexa ...and then enable and run discovery again. I do it online not in the app but sure it's the same.

          Comment


            #6
            I couldn't get it to work at all and had to revert to HA-bridge which is working flawlessly.

            Cor

            Comment


              #7
              I did get my devices to show up in the Alexa app but none of the name worked. They ALL said that the device is not conncted or responding - even though I could control them via the Alexa app via touch. So, voice is broken...
              Transitioning to HS3Pro .298 - WinXPEmbedded

              Hometroller S3 Pro - WinXPEmbedded - HSP 2.5.0.81 - BLStat - HSPhone - HSTouch Srvr 1.0.0.73 - Touchpad - BLLan - BLOccupied - DSC Plug 2.0.0.14 - BLStat .38

              Comment

              Working...
              X