Announcement

Collapse
No announcement yet.

Google Home - Not Finding Any Devices.... - Solved!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Google Home - Not Finding Any Devices.... - Solved!

    Hi, I can't seem to load any devices into google home?

    Steps are:
    1. Go to iOS app, Google Home > Home Control > Add Devices > HomeSeer, which triggers a prompt to login to myhs2.homeseer.com
    2. I submit my login credentials
    3. After a successful login I'm take to the Google Home > Home Control screen, but no devices are added?

    I saw some comments about having too many devices in HomeSeer can cause issues? How can I limit devices to test this? With some HS Plugins there are TONS of devices created, many of which I wouldn't want propagated to Google Home anyways.

    Thoughts, comments, suggestions?

    Thanks

  • #2
    If you disable all voice commands then you can add it back to just a couple of lights for testing. What user rights does your myHomeSeer account have?
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      Originally posted by Rupp View Post
      If you disable all voice commands then you can add it back to just a couple of lights for testing. What user rights does your myHomeSeer account have?
      Thank Rupp! I didn't realize that it only imports those device with Voice enabled, and surprisingly I didn't have any devices with voice enabled.

      https://homeseer.com/google-home-integration/

      Enabled voice for a few devices and it works, Thanks!

      Comment


      • #4
        Ah, that was an easy one.
        -Rupp
        sigpic

        Comment

        Working...
        X