Announcement

Collapse
No announcement yet.

IKEA Tradfri and HomeSeer -> TrŚdfriSeer!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by mrhappy View Post
    Just installed the latest update and all working well here thank you for making the change to the plugin for the RGB bulbs.
    I just had to wait until I got my hands on one of the bulbs. Didn't trust I could make it work without testing...
    HSPro 3.0.0.458, Z-NET with Z-wave plugin 3.0.1.190, RFXCOM + 2x RFXtrx433E, HSTouch, Squeezebox plugin, iTach IP/WF2IR & GC-100-6 with UltraGCIR, BLDenon, NetcamStudio, Jon00s Webpage builder, Harmony Hub plugin, SCSIP (with FreePBX), Arduino plugin, IFTTT, Pushalot plugin, Device History plugin.
    Running on Windows 10 (64) virtualized
    on ESXi (Fujitsu Primergy TX150 S8).
    WinSeer (for Win10) - TextSeer - FitbitSeer - HSPI_MoskusSample

    Are you Norwegian (or Scandinavian) and getting started with HomeSeer? Read the "HomeSeer School"!

    Comment


    • #32
      I'm getting an error every couple of seconds in my HS log to do with a bulb and wondering if you have an idea what may be up?

      The error is;

      GetColor() ERROR: Object reference not set to an instance of an object. --- {"9001":"Dining Table","9002":1504900111,"9003":65536,"9020":1506975022,"575 0":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":1,"5851":25,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 WS opal 980lm","2":"","3":"1.2.217"}}
      I've deleted the device and rescanned, same result.

      I can control it from HS just fine (and the colours do work) however the device returns to value 0 when it gets this error (I get a very brief change of value but when the error/the bulb is polled) the value is set back to 0.

      The app reports the device works just fine, I am at a bit of a loss. I've tried having a look through a couple of documents about the data structures but 10:30PM is not conducive to concentration.

      Possible firmware change on the bulb? Although I do have two other bulbs reporting version 1.2.217 and they seem to behave themselves.
      My Plugins:

      Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
      Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

      Comment


      • #33
        Just looking a bit further in this...I've managed to find out relevant parts of the data structure and I don't appear to have the colour reply in the data (?) from what I can see I get 9003 (instance ID) in the main lighting structure along with the dim level and state of the lamp (makes me think that the colour would be in here). It appears that 5709/5710 should be present to pass the colour detail? It definitely is a colour temperature bulb and controlling it by the remote control works.
        My Plugins:

        Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
        Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

        Comment


        • #34
          I only have one colour bulb - I bought it to 'play' with. I have no errors and can change colour via HS.

          Comment


          • #35
            Originally posted by IanIreland View Post
            I only have one colour bulb - I bought it to 'play' with. I have no errors and can change colour via HS.
            Perhaps I should've been a bit clearer my fault...the RGB bulb I have works just fine. This is a standard warm/cool/normal white bulb that is playing up - it is strange because it is only one bulb that is doing this and the others I have work just fine.

            You would think deleting the bulb in HS would sort it if it was a plugin issue which makes me think that the data coming back from the gateway is wrong but can't see why it would only play up with one bulb?
            My Plugins:

            Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
            Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

            Comment


            • #36
              Does the current version 0.0.1.2 have an expiration date on it? I tried one of the first betas and that was working well. If there is no expiration then I will get it installed onto my production server. Thanks for providing it!

              Comment


              • #37
                Originally posted by mrhappy View Post
                Perhaps I should've been a bit clearer my fault...the RGB bulb I have works just fine. This is a standard warm/cool/normal white bulb that is playing up - it is strange because it is only one bulb that is doing this and the others I have work just fine.

                You would think deleting the bulb in HS would sort it if it was a plugin issue which makes me think that the data coming back from the gateway is wrong but can't see why it would only play up with one bulb?
                Originally posted by ChrisH View Post
                Does the current version 0.0.1.2 have an expiration date on it? I tried one of the first betas and that was working well. If there is no expiration then I will get it installed onto my production server. Thanks for providing it!
                There is an expiration date still, but it's set to March 1st, 2018.

                I'll read up on what I need to to in order to get this in the Updater before it expires.
                HSPro 3.0.0.458, Z-NET with Z-wave plugin 3.0.1.190, RFXCOM + 2x RFXtrx433E, HSTouch, Squeezebox plugin, iTach IP/WF2IR & GC-100-6 with UltraGCIR, BLDenon, NetcamStudio, Jon00s Webpage builder, Harmony Hub plugin, SCSIP (with FreePBX), Arduino plugin, IFTTT, Pushalot plugin, Device History plugin.
                Running on Windows 10 (64) virtualized
                on ESXi (Fujitsu Primergy TX150 S8).
                WinSeer (for Win10) - TextSeer - FitbitSeer - HSPI_MoskusSample

                Are you Norwegian (or Scandinavian) and getting started with HomeSeer? Read the "HomeSeer School"!

                Comment


                • #38
                  Yeah controlling from the app works just fine in terms of warm/normal/cool, I am extremely confused with it (it is still giving me the error) and to me I just wonder is it confused that it thinks it is a RGB bulb but it isn't?
                  My Plugins:

                  Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                  Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                  Comment


                  • #39
                    Also one other minor bug appears that if I restart the plugin and have moved the Tradfri hub device (to another room possibly?) it creates a new device and uses this device for updates. Not a massive problem but thought I would mention it.
                    My Plugins:

                    Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                    Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by mrhappy View Post
                      Yeah controlling from the app works just fine in terms of warm/normal/cool, I am extremely confused with it (it is still giving me the error) and to me I just wonder is it confused that it thinks it is a RGB bulb but it isn't?
                      This seems really weird to me. If you enable debug logging and press the "Rescan bulbs" button it should display the config it receives for each bulb in JSON format. Can you post it?


                      Originally posted by mrhappy View Post
                      Also one other minor bug appears that if I restart the plugin and have moved the Tradfri hub device (to another room possibly?) it creates a new device and uses this device for updates. Not a massive problem but thought I would mention it.
                      No, you can change location and rename it to anything you want, it shouldn't matter to the plugin. As long as the key on the back of the hub is the same, it shouldn't matter. I'm using the key as an identifier.

                      Can you post screenshots of from the "Advanced" tab for both devices?

                      Again, not that it would matter, but the IP stays the same, right?
                      HSPro 3.0.0.458, Z-NET with Z-wave plugin 3.0.1.190, RFXCOM + 2x RFXtrx433E, HSTouch, Squeezebox plugin, iTach IP/WF2IR & GC-100-6 with UltraGCIR, BLDenon, NetcamStudio, Jon00s Webpage builder, Harmony Hub plugin, SCSIP (with FreePBX), Arduino plugin, IFTTT, Pushalot plugin, Device History plugin.
                      Running on Windows 10 (64) virtualized
                      on ESXi (Fujitsu Primergy TX150 S8).
                      WinSeer (for Win10) - TextSeer - FitbitSeer - HSPI_MoskusSample

                      Are you Norwegian (or Scandinavian) and getting started with HomeSeer? Read the "HomeSeer School"!

                      Comment


                      • #41
                        Originally posted by Moskus View Post
                        This seems really weird to me. If you enable debug logging and press the "Rescan bulbs" button it should display the config it receives for each bulb in JSON format. Can you post it?



                        No, you can change location and rename it to anything you want, it shouldn't matter to the plugin. As long as the key on the back of the hub is the same, it shouldn't matter. I'm using the key as an identifier.

                        Can you post screenshots of from the "Advanced" tab for both devices?

                        Again, not that it would matter, but the IP stays the same, right?
                        I think I am my own worst enemy here because I have been changing a few things and know how difficult that might make debugging.

                        Earlier when I restarted the plugin it appears that it scanned and got some groups from the hub that I had deleted from inside HS (I didn't need them, I'm guessing I should be keeping the HS devices regardless?) so it created the group devices. I've kept those devices but in addition it created this new Tradfri hub device.

                        I deleted the old hub device as I thought the new one replaced it but now I am wondering - is the IP and key stored in this device? Reason being I have restarted the plugin again and the IP/key have now gone. They are missing from the config page, ini file however the 'new' hub device does have the key stored in it (see attached).

                        On the first issue I have re-scanned the bulbs and this is the debug entries as per the HS log.

                        Oct-06 12:07:47 TradfriSeer Debug Gettin bulbs done!
                        Oct-06 12:07:47 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65548
                        Oct-06 12:07:47 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65537
                        Oct-06 12:07:46 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65541
                        Oct-06 12:07:46 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65542
                        Oct-06 12:07:45 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65536
                        Oct-06 12:07:45 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65544
                        Oct-06 12:07:44 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65539
                        Oct-06 12:07:44 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65540
                        Oct-06 12:07:43 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65546
                        Oct-06 12:07:43 TradfriSeer Debug Device found for bulb with key: 7O84ZSH7MkAqICbi, ID=65543
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug CheckAndCreateBulbDevices() starting...
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetBulbListWhenHubIsOnline() done!
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetBulbListWhenHubIsOnline(): Total bulbs found: 10
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"TRADFRI wireless dimmer","9002":1506956738,"9003":65547,"9020":1507218283,"15 009":[{"9003":0}],"5750":0,"9054":0,"9019":0,"3":{"6":3,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI wireless dimmer","2":"","3":"1.2.248","9":87}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Upstairs Hall Lamp","9002":1506706649,"9003":65548,"9020":1507286994,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":109,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 opal 1000lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Desk Lamp","9002":1504898088,"9003":65537,"9020":1507281406,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0,"5708":0,"5707":0,"5709":30140 ,"5710":26909,"5711":0,"5706":"f1e0b5"}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E14 WS opal 400lm","2":"","3":"1.2.217"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Bulb 2","9002":1505038592,"9003":65541,"9020":1507286555,"5750":2 ,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb GU10 W 400lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Bulb 1","9002":1505038667,"9003":65542,"9020":1507287369,"5750":2 ,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb GU10 W 400lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Dining Table","9002":1504900111,"9003":65536,"9020":1507283492,"575 0":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 WS opal 980lm","2":"","3":"1.2.217"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Downstairs Hall Light","9002":1505145852,"9003":65544,"9020":1507283024,"575 0":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":51,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 opal 1000lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Left Side","9002":1505147126,"9003":65539,"9020":1507282201,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":1,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E14 W op/ch 400lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Right Side","9002":1505147152,"9003":65540,"9020":1507282163,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":1,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E14 W op/ch 400lm","2":"","3":"1.2.214"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"RGB Bulb","9002":1506113303,"9003":65546,"9020":1507282865,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0,"5708":0,"5707":0,"5709":38011 ,"5710":24904,"5711":0,"5706":"e78834"}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","2":"","3":"1.3.002"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Lounge Lamp","9002":1505145822,"9003":65543,"9020":1507288038,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":1,"5851":127,"9003":0,"5708":0,"5707":0,"5709":30140 ,"5710":26909,"5711":0,"5706":"f1e0b5"}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 WS opal 980lm","2":"","3":"1.2.217"}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Remote control","9002":1506113234,"9003":65545,"9020":1506894190,"1 5009":[{"9003":0}],"5750":0,"9054":0,"9019":1,"3":{"6":3,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI remote control","2":"","3":"1.2.214","9":87}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"TRADFRI remote control","9002":1505147060,"9003":65538,"9020":1506873124,"1 5009":[{"9003":0}],"5750":0,"9054":0,"9019":1,"3":{"6":3,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI remote control","2":"","3":"1.2.214","9":74}}
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetBulbListWhenHubIsOnline(): GetBulbs() queued...
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetBulbListWhenHubIsOnline(): Hub is online, getting bulbs...
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GetBulbListWhenHubIsOnline() starting...
                        Oct-06 12:07:42 TradfriSeer Debug GettingBulbsAsync() starting...
                        The devices Lounge Lamp and also Dining Table Lamp are the same type of bulb (same firmware version also) however very strangely the 3311 array is much shorter and has a load of parameters missing?
                        Last edited by mrhappy; November 6th, 2017, 12:26 PM.
                        My Plugins:

                        Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                        Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                        Comment


                        • #42
                          Yes, the groups are re-created every time the plugin i started. I would suggest you just hide them if you don't use them, I'll see if I can add a "don't re-create groups" option.

                          The IP address is not stored in the hub device, only in the ini file. So far I'm not using the hub device for anything (except showing online or offline status) but I'm keeping the options open to support more than one hub.

                          It IS this bulb we are talking about?
                          Code:
                          {"9001":"RGB Bulb","9002":1506113303,"9003":65546,"9020":1507282865,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0,"5708":0,"5707":0,"5709":38011 ,"5710":24904,"5711":0,"5706":"e78834"}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","2":"","3":"1.3.002"}}
                          Code:
                          {"9001":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","9002":1505920319,"9020":1507288330,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"5707":0,"9003":0,"5708":0,"5709":42926,"5710":21299,"5711":0,"5706":"dc4b31"}],"9003":65543,"9054":0,"5750":2,"9019":1,"3":{"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","2":"","6":1,"3":"1.3.002"}}

                          This is weird!
                          HSPro 3.0.0.458, Z-NET with Z-wave plugin 3.0.1.190, RFXCOM + 2x RFXtrx433E, HSTouch, Squeezebox plugin, iTach IP/WF2IR & GC-100-6 with UltraGCIR, BLDenon, NetcamStudio, Jon00s Webpage builder, Harmony Hub plugin, SCSIP (with FreePBX), Arduino plugin, IFTTT, Pushalot plugin, Device History plugin.
                          Running on Windows 10 (64) virtualized
                          on ESXi (Fujitsu Primergy TX150 S8).
                          WinSeer (for Win10) - TextSeer - FitbitSeer - HSPI_MoskusSample

                          Are you Norwegian (or Scandinavian) and getting started with HomeSeer? Read the "HomeSeer School"!

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by Moskus View Post
                            Yes, the groups are re-created every time the plugin i started. I would suggest you just hide them if you don't use them, I'll see if I can add a "don't re-create groups" option.

                            The IP address is not stored in the hub device, only in the ini file. So far I'm not using the hub device for anything (except showing online or offline status) but I'm keeping the options open to support more than one hub.

                            It IS this bulb we are talking about?
                            Code:
                            {"9001":"RGB Bulb","9002":1506113303,"9003":65546,"9020":1507282865,"5750 ":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0,"5708":0,"5707":0,"5709":38011 ,"5710":24904,"5711":0,"5706":"e78834"}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","2":"","3":"1.3.002"}}
                            Code:
                            {"9001":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","9002":1505920319,"9020":1507288330,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"5707":0,"9003":0,"5708":0,"5709":42926,"5710":21299,"5711":0,"5706":"dc4b31"}],"9003":65543,"9054":0,"5750":2,"9019":1,"3":{"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 CWS opal 600lm","2":"","6":1,"3":"1.3.002"}}

                            This is weird!
                            Thanks for looking into this, point taken on the groups and that is what I have done now. I have pretty much settled on my groups now so I shouldn't need to change them.

                            This is the suspect device (the RGB bulb works just fine);

                            Code:
                            Oct-06 12:07:42	TradfriSeer Debug	GetDeviceByID, got json-string: {"9001":"Dining Table","9002":1504900111,"9003":65536,"9020":1507283492,"575 0":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 WS opal 980lm","2":"","3":"1.2.217"}}
                            Which produces an error every two seconds in the HS log of;

                            Code:
                            GetColor() ERROR: Object reference not set to an instance of an object. --- {"9001":"Dining Table","9002":1504900111,"9003":65536,"9020":1507290693,"5750":2,"9054":0,"9019":1,"3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}],"3":{"6":1,"0":"IKEA of Sweden","1":"TRADFRI bulb E27 WS opal 980lm","2":"","3":"1.2.217"}}
                            Which from what I can see the only thing different is that the 3311 array is far shorter than in the other similar devices?
                            My Plugins:

                            Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                            Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                            Comment


                            • #44
                              Yeah, it IS very weird. Here's the command part of the JSON-string
                              Code:
                              "3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}]
                              As you can see there IS no color part of that (we're using 5706 in the plugin). I can't tell you why that is,

                              I would remove it and re-add it to the hub. I'm not sure, but I believe it will get the same ID as it had before, but do a bulb rescan anyways.
                              HSPro 3.0.0.458, Z-NET with Z-wave plugin 3.0.1.190, RFXCOM + 2x RFXtrx433E, HSTouch, Squeezebox plugin, iTach IP/WF2IR & GC-100-6 with UltraGCIR, BLDenon, NetcamStudio, Jon00s Webpage builder, Harmony Hub plugin, SCSIP (with FreePBX), Arduino plugin, IFTTT, Pushalot plugin, Device History plugin.
                              Running on Windows 10 (64) virtualized
                              on ESXi (Fujitsu Primergy TX150 S8).
                              WinSeer (for Win10) - TextSeer - FitbitSeer - HSPI_MoskusSample

                              Are you Norwegian (or Scandinavian) and getting started with HomeSeer? Read the "HomeSeer School"!

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by Moskus View Post
                                Yeah, it IS very weird. Here's the command part of the JSON-string
                                Code:
                                "3311":[{"5850":0,"5851":254,"9003":0}]
                                As you can see there IS no color part of that (we're using 5706 in the plugin). I can't tell you why that is,

                                I would remove it and re-add it to the hub. I'm not sure, but I believe it will get the same ID as it had before, but do a bulb rescan anyways.
                                This worked (thought I had tried this apologies!), kept the original devices also which is good as they are referenced in my events. Guess might be more of a firmware issue in the hub if it's not sending the right data back? Very strange but I won't worry unless it happens again, thanks.
                                My Plugins:

                                Pushover 3P | DoorBird 3P | Current Cost 3P | Velleman K8055 3P | LAMetric 3P | Garadget 3P | Hive 3P |
                                Yeelight 3P | Nanoleaf 3P

                                Comment

                                Working...
                                X