Announcement

Collapse
No announcement yet.

teslaSeer, plugin using tesla motors "API"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • salvesen
    replied
    Originally posted by jayman13 View Post
    Looks cool. Problem could be if a person has two teslas. My wife got jealous of mine. How do you select one car over the other if they are both under the same account?
    Hm, thats a good question. I will try to support this in the future somehow.

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Originally posted by will40 View Post

    I see my LAT/LON in the TeslaSeerVariables.ini just not updating the devices in the plugin.

    Thanks
    Hm, thats strange! Any one else experiencing this?

    Leave a comment:


  • risquare
    replied
    Is it possible to consolidate all device types into one Tesla type. There are over a dozen of Tesla related device types that clog the list of device types. The device type is one of only 3 attributes you can sort by. Unlike the other two floor and room this one can’t be modified by the user. So if the developer is kind to consolidate than it will reduce the clutter. Device type is also essential in some applications such as Siri Homebridge where it plays important role. So less clutter is always welcome.

    Leave a comment:


  • jayman13
    replied
    Looks cool. Problem could be if a person has two teslas. My wife got jealous of mine. How do you select one car over the other if they are both under the same account?

    Leave a comment:


  • will40
    replied
    Originally posted by salvesen View Post

    Hi! Glad that you like it, and congrats with the car! Cant wait for them to start shipping to Norway! I just did a fix for the duplicates and I will have a look at celsius to farenheit right now.

    Lat/lon is available, at least for me(I am a model S user). Could be something related to model 3?
    I see my LAT/LON in the TeslaSeerVariables.ini just not updating the devices in the plugin.

    Thanks

    Leave a comment:


  • will40
    replied
    Sounds good!

    Leave a comment:


  • bsobel
    replied
    Originally posted by salvesen View Post

    Actually this is already implemented in the plugin. But, I did not include devices for the open/close frunk/trunk as I am afraid to get blamed if someone gets their trunk opened by accident/bug etc(model S/X with auto open/motor). I will think about it :P I see that this is very useful for model 3!
    For what its worth, the obstacle detection sensors are still active even if the trunk is open remotely...

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Since people have been asking, I added a donation link in the first post

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Originally posted by will40 View Post
    We just took delivery of a Model 3 and I loaded your plugin. Congrats very nice work. I just wanted to check to see if any future update/fix for the celsius to fahrenheit and the HS3 restart causing duplicate devices?

    Is it also possible to obtain the LAT LON data in the plugin? All else is working great. Thanks for plugin and I will be happy to donate
    Hi! Glad that you like it, and congrats with the car! Cant wait for them to start shipping to Norway! I just did a fix for the duplicates and I will have a look at celsius to farenheit right now.

    Lat/lon is available, atleast for me(I am a model S user). Could be something related to model 3?

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Originally posted by JAR View Post
    Ping on the trunk / frunk question as well...I am integrating through Homeseer / Homebridge and opening the trunk via Siri on the watch would be ideal. Will open/close trunk / frunk be implemented? If so, what is your timeframe? Here comes the carrot...donation coming your way with this feature!
    Actually this is already implemented in the plugin. But, I did not include devices for the open/close frunk/trunk as I am afraid to get blamed if someone gets their trunk opened by accident/bug etc(model S/X with auto open/motor). I will think about it :P I see that this is very useful for model 3!

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Hello all,

    Just a quick update. New verison available on first page with duplicate bugfix. Old version did not care if you already had devices created and keept on creating new ones. Should be eliminated now.

    Leave a comment:


  • will40
    replied
    We just took delivery of a Model 3 and I loaded your plugin. Congrats very nice work. I just wanted to check to see if any future update/fix for the celsius to fahrenheit and the HS3 restart causing duplicate devices?

    Is it also possible to obtain the LAT LON data in the plugin? All else is working great. Thanks for plugin and I will be happy to donate

    Leave a comment:


  • JAR
    replied
    Ping on the trunk / frunk question as well...I am integrating through Homeseer / Homebridge and opening the trunk via Siri on the watch would be ideal. Will open/close trunk / frunk be implemented? If so, what is your timeframe? Here comes the carrot...donation coming your way with this feature!

    Leave a comment:


  • cheeryfool
    replied
    Originally posted by salvesen View Post


    Yea I know, thats why I asked about how you disabled it. Maybe you can just use the Disable device for now? Did you try that? I have a fix for the bug, I just need to test it when I am back from work in the states.
    I just modified my event to use the teslaseer 'enable_polling' device instead. I'll let you know later after it runs if that works.

    I would like to be able to use this plugin more, but we need to figure out how to let the car sleep to avoid crazy phantom drain.

    Leave a comment:


  • salvesen
    replied
    Originally posted by cheeryfool View Post
    Just noticed a bug with the new version.

    Each time I enable the plugin (either via Event with Jon00's enable/disable script) or manually in Manage Plugins, it duplicates all teslaseer's 31 devices

    Yea I know, thats why I asked about how you disabled it. Maybe you can just use the Disable device for now? Did you try that? I have a fix for the bug, I just need to test it when I am back from work in the states.

    Leave a comment:

Working...
X