Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS4 upgrade and ultram1g

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HS4 upgrade and ultram1g

    Has anybody found a solution with HS4 and elk m1g outputs not responding?
    Elk Arms and the zones work fine but nothing happens when a output is switched on or off...
    Kinda getting desperate as i am getting home to late to manually water my plants and grass
    thanks in advance!

  • #2
    I'll test the UltraM1G3 plug-in with HS4 later today and I'll let you know what I find out.
    Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

    Comment


    • #3
      I just installed HS4 and the UltraM1G3 HSPI. I am unable to duplicate the issue you are reporting. When you attempt to enable or disable an output, what's written to the logs?
      Plug-ins: UltraMon, UltraM1G, UltraCID, Ultra1Wire, UltraLog, UltraWeatherBug, UltraPioneerAVR, UltraGCIR

      Comment


      • #4
        Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	28
Size:	446.2 KB
ID:	1401203Nothing happens its like it didnt even occur...
        here is the log within the plugin
        everything else i tested so far works
        just the outputs

        is there another log i need to look for?
        thanks!

        Comment


        • #5
          i tried to activate the outputs through elk rp software and couldnt get to work.
          So maybe i blew the board cuz i forgot output 1 was the garage door button and left it on thinking it was sprinkler...
          sorry in advance if that turns out to be the problem...

          Comment

          Working...
          X