Announcement

Collapse
No announcement yet.

HS4 upgrade and ultram1g

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • OutSidetheBox
    replied
    i tried to activate the outputs through elk rp software and couldnt get to work.
    So maybe i blew the board cuz i forgot output 1 was the garage door button and left it on thinking it was sprinkler...
    sorry in advance if that turns out to be the problem...

    Leave a comment:


  • OutSidetheBox
    replied
    Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	30
Size:	446.2 KB
ID:	1401203Nothing happens its like it didnt even occur...
    here is the log within the plugin
    everything else i tested so far works
    just the outputs

    is there another log i need to look for?
    thanks!

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    I just installed HS4 and the UltraM1G3 HSPI. I am unable to duplicate the issue you are reporting. When you attempt to enable or disable an output, what's written to the logs?

    Leave a comment:


  • Ultrajones
    replied
    I'll test the UltraM1G3 plug-in with HS4 later today and I'll let you know what I find out.

    Leave a comment:


  • OutSidetheBox
    started a topic HS4 upgrade and ultram1g

    HS4 upgrade and ultram1g

    Has anybody found a solution with HS4 and elk m1g outputs not responding?
    Elk Arms and the zones work fine but nothing happens when a output is switched on or off...
    Kinda getting desperate as i am getting home to late to manually water my plants and grass
    thanks in advance!
Working...
X