Announcement

Collapse
No announcement yet.

Webhook failed - Not sure if was during the latest HS updates.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Webhook failed - Not sure if was during the latest HS updates.

    2021-01-26 15:38:11 3 Posting to webhook failed: Unable to connect to the remote server URL: http://192.168.0.16:1880/homeseer/webhook

    I'm getting these errors when I restart HS, is anyone getting these? How can I verify that it works ok?

    #2
    When I enter the link in the browser, I get Cannot GET /homeseer/webhook. Anyone?

    Comment


      #3
      This looks like the webhook for NodeRed. Is your NodeRed running before HS Starts?
      Zwave = Z-Stick, 3xHSM100� 7xACT ZDM230, 1xEverspring SM103, 2xACT HomePro ZRP210.
      X10 = CM12U, 2xAM12, 1xAW10, 1 x TM13U, 1xMS13, 2xHR10, 2xSS13
      Other Hardware = ADI Ocelot + secu16, Global Cache GC100, RFXtrx433, 3 x Foscams.
      Plugings = RFXcom, ActiveBackup, Applied Digital Ocelot, BLDeviceMatrix, BLGarbage, BLLAN, Current Cost, Global Cache GC100,HSTouch Android, HSTouch Server, HSTouch Server Unlimited, NetCAM, PowerTrigger, SageWebcamXP, SqueezeBox, X10 CM11A/CM12U.
      Scripts =
      Various

      Comment


        #4
        That is the webhook for nodered. If I enter it into a browser address bar, I too get the same error, but node-red is working fine for me.
        tenholde

        Comment


          #5
          Thank you, it makes sense now. I appreciated you guys response.

          Comment

          Working...
          X