Announcement

Collapse
No announcement yet.

can't change settings in HS-MS100+ motion sensor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    can't change settings in HS-MS100+ motion sensor

    Hi.I have the HS-MS100+ z-wave motion sensor and it's to sensitive.The lights turn on every minute.I'm trying to change parameter 12 to 1 at 1 byte but I get a ERROR.

    Date/time=10/14/2021 8:04:57 AM Pacific Daylight Time
    Version=HS4 Pro Edition 4.1.18.0 (Windows)
    License=Registered
    License ID=684038
    MyHS Subscription=Basic
    MyHS Subscription Backup Interval=No Backup
    MyHS Subscription Max Cameras=1
    Confguration File=C:\program files (x86)\homeseer hs4\Data\HomeSeerData.json
    In Virtual Machine=No MFG: shuttle inc.
    Antivirus=Windows Defender
    OS=Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB - Work Station
    OS Version=10.0.14393
    Uptime=0 Days 11 Hours 4 Minutes 29 Seconds

    Device Count=290
    Event Count=69
    Last Event Ran=Pole insteon devices : New Event - 55, Ran at 10/14/2021 7:47:07 AM
    # of unique event scripts=0
    Connected Speaker Clients=CHROMECAST (127.0.0.1):HALLWAY SPEAKER, CHROMECAST (127.0.0.1):LIVING ROOM SPEAKER, HOMETROLLERS (127.0.0.1)EFAULT
    Processor:=Intel64 Family 6 Model 92 Stepping 9 at 1.86 GHz
    Modules/Threads=119 Modules, 94 Threads
    Available Threads=1023
    System Load=109 Processes, 7% Load
    Free/Total Memory=1.87 GBytes / 3.82 GBytes (49% free)
    Free/Total Virtual Memory=1.22 GBytes / 4.51 GBytes (27% free)
    HomeSeer Memory Used=47 Mbytes
    Plugin Memory Used=10 EXE Plug-Ins using 89 Mbytes
    Plugins Installed=BLBackup 2.0.63.0,BLDenon 2.0.58.0,BLShutdown 1.0.6.0,Chromecast 4.0.18.0,Ecobee 4.0.14.0,Insteon 3.0.7.36,iTunesDAAP 3.0.0.33,OMNI 3.0.2.23,Restart 1.0.0.7,Sonos 3.1.0.57,Z-Wave 3.0.2.0
Working...
X