Announcement

Collapse
No announcement yet.

PowerFlash problems

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PowerFlash problems

    Just a question. What would cause a PowerFlash to not work in an outlet but a lamp module works fine. The PowerFlash works fine in other outlets.

    Thanks,
    Terry

  • #2
    Sounds like the powerflash is a bit more "picky" about the quality of signal than the lamp module is. There's probably a bit of noise on the power line and the powerflash is simply more "picky" about the signal.
    -Rupp
    sigpic

    Comment


    • #3
      A powerflash sends a signal, it does not receive one. A Universal module receives a signal.
      Anyway, the probable cause of the problem is noise on that particular circuit/outlet. Check for a 'noisy' or 'signal sucking' appliance or device that might be preventing the powerflash's signal from getting through. The powerflash may not put out as strong of a signal as your cm11a or TI103 or ?? and that's why it isn't getting through.

      Dick
      Dick
      HS PRO 2.5.0.81, WinXP, IE8, Shuttle XS35V3, 2.13GHz, 4GB, 40GB SSD drive, AC-RF2, ADIOcelot, Message Server, TI103, SNEVL CID, pjcOutlook, MCSTemperature, Powertrigger, BLBackup, BLFloorplan, BLIcon, BLOccupied, BLRadar, BLRfid, BLLogMonitor, ACPUPSD, UltraECM, WeatherXML & Stipus' script connector. 500+ devices, 260+ events, 1-wire weather station + temp/humidity sensors & Oregon Scientific temp & humidity sensors & 2 Brultech ECM-1240s

      Comment

      Working...
      X